SmartSteel
На всі двері з нержавіючої сталі нанесено покриття SmartSteel. SmartSteel дозволяє зробити менш помітними відбитки від пальців. Завдяки нанесенню покриття поверхню з нержавіючої сталі легше очищається, крім того, вона стає більш стійкою до подряпин.
InfinitySpring
Джерело свіжої холодної питної води на вашій кухні: InfinitySpring - звучить як казка. Диспенсер для води дозволяє наливати воду без проливання і забезпечує подачу свіжої, холодної води. Просто натисніть на панель графином або склянкою і насолоджуйтеся водою. Це позбавить вас від покупки пляшок з водою і дозволить діяти екологічно раціонально.
SmartSteel у внутрішньому просторі
SmartSteel на внутрішніх дверей і задній стінці додає вашому Liebherr елегантний вигляд. SmartSteel полюблять і ваші продукти: тому що нержавіюча сталь безпечна для харчових продуктів і гігієнічна. До того ж, SmartSteel зменшує видимість відбитків пальців, що вдає ще красивіше.
Секція BioFresh з HydroBreeze
Хочете охолоджувати фрукти і овочі, як професіонали? HydroBreeze захопить вас: холодний туман, в поєднанні з температурою в контейнері близько 0 ° C, додає продуктам додатковий імпульс для більш тривалої зберігання. І це створює оптичний вау-ефект. HydroBreeze активується кожні 90 хвилин на 4 секунди і на 8 секунд при відкритті дверей.
BioFresh Professional
Відділення BioFresh Professional забезпечує вашим продуктам додаткову свіжість та продовжує їх термін придатності. Ви точно залишитеся під враженням! Технологія HydroBreeze генерує холодний туман, який, наче бальзам, обволікає фрукти та овочі, що розпаковані. А в поєднанні з температурою лише трохи вище за нуль і високою вологістю це ідеальні для таких продуктів умови.
Fruit & Vegetable-Safe
"Хрусткий салат і соковиті полуниці – найніжніші продукти заслуговують на особливе місце, щоб довше залишатися свіжими. Відділення BioFresh. У відділенні Fruit & Vegetable температура становить майже 0 °C. Завдяки високому рівню вологи та герметичності це відділення чудово підходить для незапакованих овочів і фруктів. Вам не потрібно нічого налаштовувати. "