BlastChiller - єдина на ринку окрема професійна система, що дозволяє всього за 90 хвилин знизити температуру в 70 ° C до 3 ° C і зберегти смак. Миттєве охолодження свіжих інгредієнтів та страв забезпечує збереження смаку, текстури та аромату.
ЗБЕРЕЖЕ СМАК І ТЕКСТУРУ
За допомогою компактного BlastChiller температура свіжих інгредієнтів та страв знижується з 70°C до 3°C за 90 хвилин та їх органічні властивості ідеально зберігаються. Збережіть смак, текстуру та аромат; страви будуть до ваших послуг, начебто вони й не були заморожені.
СВІЖИЙ АРОМАТ І СМАК
Система BlastChiller забезпечує свіжість продуктів протягом семи днів у холодильнику і до півроку – у морозильнику.
МЕНШЕ БАКТЕРІЙ, БІЛЬШЕ МІСЦЯ
Нема чого давати стравам охолонути перш ніж ставити їх у BlastChiller. Це запобігає росту бактерій, підвищує гігієнічність та вивільняє місце на кухні.
НАЙЕФЕКТИВНІШИЙ СПОСІБ ОХОЛОДИТИ ДЕСЕРТИ
Підготовляючи шари для багаторівневого парфею або замороженого сорбету, щоб він був готовий після обіду, BlastChiller швидко заморожує десерти.