Працюємо ПН-ПТ 9-17 год, СБ 10-14, НД - вихідний . Довіра та Турбота - Людям, Україні - Перемога!

Холодильник Liebherr CNef 5735

Код: 3392769
64999 грн.
69872 грн.
В наявності
Оплата частинами
Оплата частинами 5 платежів по 13000 грн.
По Києву - до 400 грн.;
По Україні - Нова Пошта;
Експрес - 500 грн.
По факту доставки
Купити в кредит
Безготівка з ПДВ
36 месяцев
Повернення/обмін
14 днів
Сервіси
Встановлення
Під час доставки
Сертифікована гарантія

Опис

Відділення BioCool

Є подальшим розвитком ящиків для овочів, що є майже в кожному холодильнику. Тепер це не звичайні скриньки, а висувні контейнери, оснащені роликами або телескопічними напрямними, в яких регулюється рівень вологості для збільшення свіжості овочів, фруктів та зелені.

Серія BluPerformance

Спеціальна серія приладів з унікальною системою охолодження оснащена інверторним компресором і розташована в цокольній частині. Це забезпечує зниження рівня шуму, збільшення корисного обсягу та підвищення енергоефективності.

Технологія SmartDevice

Щоб підключити цей прилад до повноцінної системи "Розумного будинку", достатньо докупити опціональний модуль дистанційного керування SmartDeviceBox. Після чого на екрані вашого смартфона або на спеціальному сайті в інтернеті можна відстежувати стан холодильника, змінювати налаштування або активувати необхідні функції.

Вентилятор PowerCooling FreshAir

Дозволяє швидко охолодити велику кількість продуктів, а також, за необхідності, забезпечує рівномірний розподіл температури всередині холодильної камери. Вугільний фільтр, вбудований у вентилятор, перешкоджає утворенню неприємних запахів. Існує функція нагадування про необхідність заміни фільтра.

Система DuoCooling

Два роздільні холодильні контури дають можливість незалежної установки температур для морозильного та холодильного відділень. Повітрообмін між ними відсутня, що запобігає передачі запахів. Холодильну камеру можна вимкнути, залишивши тільки морозилку.

Система NoFrost

Система авторозморожування морозильного відділення працює за принципом кондиціонера: заморожує продукти за допомогою циркуляції охолодженого та сухого повітря. Іній накопичується на прихованому випарнику та автоматично відтає. Завдяки цьому продукти заморожуються швидше та без утворення снігу, а догляд за приладом спрощується.

Функція SuperCool

Призначена для прискореного охолодження великої кількості продуктів, поміщених у камеру одночасно. При активації SuperCool температура опускається до мінімально можливого значення +2°С і згодом автоматично вимикається, що заощаджує електроенергію.

Функція SuperFrost

Забезпечує якісне заморожування продуктів, оскільки чим швидше заморожений продукт – тим краще зберігаються його вихідні властивості. Режим передбачає зниження температури до мінімально можливого значення (як мінімум -32°С) та наступне автоматичне повернення до її вихідних значень.

Обладнання GlassLine

Всі полиці в холодильнику виконані з безпечного загартованого скла, стійкі до ударів, подряпин і легко миються. Обрамлення торцевої частини полиць з нержавіючої сталі надає дизайну солідності. Їх легко переміщати на потрібний рівень без необхідності повного вилучення.

VarioSpace

Морозилка оснащена повністю висувними контейнерами, а також скляними полицями між ними. Така організація внутрішнього простору дозволяє розмістити там великі продукти, які неможливо помістити до ящика стандартного розміру.

Покриття SmartSteel

Нержавіюча сталь має спеціальне покриття, завдяки якому відбитки пальців на поверхні практично непомітні. Крім того, забезпечується легше очищення та підвищується стійкість до подряпин.

Контейнер для льоду

Контейнер для приготування кубиків льоду має кришку та зручний отвір для затоки води. При закритій кришці контейнер герметичний, що дозволяє його зберігати та переміщати, без побоювань розлити воду.



Технічні характеристики

Габарити, см:
 
Висота
201
Ширина
70
Глибина
66.5
Полезный объем, л:
 
Общий
402
Холодильное отделение
296
Морозильное отделение
106
Технические данные:
 
Класс энергопотребления
Управление температурой
Система охлаждения(холодильник)
Количество компрессоров
Система охлаждения(морозильник)
Дополнительные функции:
 
Подключение к водоснабжению
Нулевая камера
Дисплей
Диспенсер
Льдогенератор
Тип:
с нижней морозильной камерой

Комплекти та аксесуари:

Встановлення та підлючення
700 грн
* Зовнішній вигляд, характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Детальну інформацію уточнюйте у менеджера з продажу або на офіційному сайті виробника.
Якщо Ви помітили помилку в описі повідомте нам, будь ласка.

Відгуки 0

Рейтинг:
Антиспам.
Введіть слово - tehnostar
Популярні моделі:
Товари зі знижкою:
Холодильники
10999 грн
12860 грн.
Холодильники
10299 грн
11138 грн.
Холодильники
24920 грн
Холодильники
12399 грн
14024 грн.
Холодильники
16099 грн
17822 грн.
Холодильники
27999 грн
36999 грн.
Переглянуті товари:
Холодильники
64999 грн
69872 грн.
Вгору