Працюємо ПН-ПТ 9-17 год, СБ 10-14, НД - вихідний . Довіра та Турбота - Людям, Україні - Перемога!

Холодильник Liebherr CBNbe 6256

Безкоштовна доставка на склад Міст Експрес з повною оплатою
Код: 1475626
252349 грн.
Немає
Оплата частинами
Оплата частинами 5 платежів по 50470 грн.
По Києву - до 400 грн.;
По Україні - Нова Пошта;
Експрес - 500 грн.
По факту доставки
Купити в кредит
Безготівка з ПДВ
36 месяцев
Повернення/обмін
14 днів
Сервіси
Встановлення
Під час доставки
Сертифікована гарантія

Опис

BioFresh

Зона свіжості BioFresh — унікальна технологія Liebherr, що дозволяє продовжити термін зберігання фруктів, овочів, молочних продуктів, м'яса та риби. Завдяки поєднанню температури трохи вище 0&C і особливого рівня вологості, в камері BioFresh створюються оптимальні умови для зберігання свіжих продуктів. Залежно від типу продуктів, що зберігаються, рівень вологості в камері може бути змінений.

MagicEye

MagicEye – елегантна сенсорна панель керування. MagicEye відображає температурний рівень у холодильному та морозильному відділеннях, дозволяє з точністю до одного градуса встановлювати та підтримувати задану температуру. Відрегулювати температуру або налаштувати необхідний режим можна одним дотиком до дисплея.

SuperCool

Технологія SuperCool допоможе швидко охолодити щойно куплені продукти, напої або свіжі страви. При запуску режиму SuperCool температура в холодильному відділенні миттєво знижується до +2°С або до +4°С (у холодильниках із камерою BioFresh). При цьому рівень вологості та температура продуктів, які вже давно зберігаються у холодильній камері, не змінюється. Залежно від моделі, режим SuperCool автоматично вимикається через 6 або 12 годин роботи.

SuperFrost за часом

Автоматична функція SuperFrost робить заморожування простим та енергозберігаючим. Температура знижується до -32 C для швидкого заморожування з метою збереження всіх важливих вітамінів. Через 65 годин з моменту активації, функція SuperFrost відключиться автоматично.

DuoCooling

У холодильниках Liebherr з технологією DuoCooling застосовується два окремі холодильні контури, що забезпечує незалежне один від одного регулювання температури в холодильній та морозильній камерах. Відсутній обмін повітря між відділеннями, не відбувається змішування запахів та обвітрювання продуктів. Крім того, при необхідності холодильну камеру можна вимкнути без наслідків для морозильного відділення.

IceMaker

Льодогенератор IceMaker забезпечить вас постійним запасом кубиків льоду. Процес виготовлення повністю автоматичний. Для зберігання готових кубиків у морозильній камері передбачено спеціальний контейнер.

FrostControl

Функція FrostControl відображає найвищу температуру, яка була досягнута в морозильній камері внаслідок відключення живлення. Функція дозволяє оцінити якість та термін подальшого зберігання заморожених продуктів.

NoFrost

Система NoFrost забезпечує заморожування продуктів за допомогою циркуляції охолодженого повітря. Вся зайва волога виводиться за межі морозильної камери, внаслідок чого на продуктах не утворюється крига та іній. А необхідність ручного розморожування назавжди залишиться у минулому.

FrostSafe

Прозорі ящики FrostSafe заощаджують простір у морозильному відділенні і запобігають контакту між продуктами, що погано поєднуються при тривалому зберіганні. Висувні контейнери з екологічно безпечного пластику герметично закриваються та захищають заморожені запаси від проникнення теплого повітря під час відкриття дверцят морозильника. 



Технічні характеристики

Габарити, см:
 
Висота
203.9
Ширина
91
Глибина
61.5
Полезный объем, л:
 
Общий
471
Холодильное отделение
357
Морозильное отделение
114
Технические данные:
 
Класс энергопотребления
Управление температурой
Количество компрессоров
Система охлаждения(морозильник)
Дополнительные функции:
 
Нулевая камера
Дисплей
Диспенсер
Льдогенератор
Тип:
Side-by-Side

Комплекти та аксесуари:

Встановлення та підлючення
700 грн
* Зовнішній вигляд, характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Детальну інформацію уточнюйте у менеджера з продажу або на офіційному сайті виробника.
Якщо Ви помітили помилку в описі повідомте нам, будь ласка.

Відгуки 0

Рейтинг:
Антиспам.
Введіть слово - tehnostar
Популярні моделі:
Товари зі знижкою:
Холодильники
10999 грн
12860 грн.
Холодильники
10299 грн
11138 грн.
Холодильники
23320 грн
Холодильники
12399 грн
14024 грн.
Холодильники
16099 грн
17822 грн.
Холодильники
27999 грн
36999 грн.
Переглянуті товари:
Холодильники
252349 грн
Вгору