Працюємо ПН-ПТ 9-17 год, СБ 10-14, НД - вихідний . Довіра та Турбота - Людям, Україні - Перемога!

Вбудований холодильник Liebherr IRBe 5120

Безкоштовна доставка по Україні!
Код: 4007551
70849 грн.
В наявності
Оплата частинами
Оплата частинами 5 платежів по 14170 грн.
По Києву - до 400 грн.;
По Україні - Нова Пошта;
Експрес - 500 грн.
По факту доставки
Купити в кредит
Безготівка з ПДВ
36 месяцев
Повернення/обмін
14 днів
Сервіси
Встановлення
Під час доставки
Сертифікована гарантія

Опис

Доводчик дверей з системою SoftSystem

Завдяки вбудованому амортизуючому доводчику двері SoftSystem двері холодильника закривається плавно. Доводчик забезпечує дивно м'яке закривання дверей навіть при максимальному заповненні двері холодильника. Більш того, якщо кут відкриття становить менше 30°, двері закривається автоматично. Доводчик відповідає дизайну внутрішнього простору холодильника в білому кольорі.

SmartDevice

Приладами Liebherr з відміткою "SmartDevice" можна керувати за допомогою комп'ютера або мобільного пристрою завдяки модулю SmartDeviceBox, який можна замовити в якості аксесуару. Деякі моделі вже мають в комплекті модуль SmartDeviceBox, про це свідчить буквений індекс "i" в абревіатурі приладу, наприклад, KBi 4350.

Ущільнювач дверей

Змінний ущільнювач дверей забезпечує чистоту і безпеку зберігання харчових продуктів. Він відповідає кольору двері або корпусу пристрою. Його легко встановлювати, чистити і замінювати.

DuoCooling

Завдяки двом повністю роздільним контурам охолодження DuoCooling забезпечує відсутність повітрообміну між холодильним та морозильним відділеннями. Продукти харчування не засихають, а запах не передається. А це означає: менше викидати, рідше ходити за покупками, більше заощаджувати та отримувати задоволення.

EasyFresh

Наш контейнер EasyFresh гарантує свіжість продуктів у вашому домі як на ринку. Незапаковані фрукти, овочі чи плоди: тут зберігається оптимально. Завдяки щільному закриття контейнера під впливом продуктів у ньому підвищується вологість повітря. Таким чином, продукти залишаються свіжими довгий час.

FlexSystem

Маленькі та ніжні плоди часто ховаються з виду в холодильнику або легко розчавлюються. Ось чому у вашому Liebherr є система зберігання FlexSystem: дві ємності легко розміщуються, забезпечують порядок і оглядовість у контейнері BioFresh. І вони надійно захищають навіть найменшу малину від вм'ятин або змішування з іншими продуктами.

FrostProtect

Щоб забезпечити оптимальну експлуатацію морозильників навіть при низькій температурі навколишнього середовища, дані пристрої мають FrostProtect для додаткової стійкості до низьких температур (до -15 °C). Навіть за температури нижче +10 °C можна ефективно працювати. Завдяки цьому можна встановлювати пристрої навіть у приміщеннях, що не опалюються, наприклад гаражах.

GlassLine

Полиці серії GlassLine із загартованого скла можна встановлювати на різну висоту для зручності розподілу продуктів усередині камери. Вони мають удароміцність, стійкість до утворення подряпин і легко миються. Завдяки складаній полиці легко створюється необхідний обсяг зберігання високих продуктів.

HolidayMode

Ви їдете? Тоді відправте свій Liebherr на канікули: у режимі HolidayMode вентилятор і SuperCool вимкнені, а ваш холодильник регулює температуру до +15 °C. Це заощадить електроенергію і, незважаючи на це, запобігатиме появі неприємних запахів.

IceMaker з постійним підключенням до води

Чи залишилися ще кубики льоду? IceMaker робить це питання зайвим. У IceMaker з постійним підключенням до води вода надходить безпосередньо з водопроводу. Завдяки функції MaxIce ви можете виготовляти до 1,5 кг кубиків льоду на день. За допомогою гнучкого роздільника відділення для льоду ви ділите відділення на свій розсуд, що дозволяє варіювати кількість кубиків льоду – дуже просто, при необхідності!

IceMaker із резервуаром для води

Вечірка або спонтанний коктейль: з вбудованим IceMaker у вас завжди буде достатньо кубиків льоду. В IceMaker із резервуаром для води ви просто заливаєте воду у знімний резервуар для води. Завдяки функції MaxIce ви можете виготовляти до 1,5 кг кубиків льоду на день. Сепаратор для кубиків льоду дозволяє довільно розділити висувну скриньку: наприклад, кубики льоду зліва, морозиво праворуч.

InfinitySpring

Джерело свіжої, прохолодної питної води на кухні: InfinitySpring - звучить як казка. Диспенсер для води дозволяє наливати воду без проливання та забезпечує подачу свіжої, холодної води. Просто натисніть на панель графином або склянкою та насолоджуйтесь водою. Це позбавить вас від покупки пляшок з водою та дозволить діяти екологічно раціонально.

LightTower

Порадьтеся оптимально освітленому внутрішньому простору: LightTower представляють продукти в найкращому світлі, і вони розташовані так, щоб вся площа вашого наповненого холодильника завжди була освітлена якнайкраще. Оскільки LightTower вбудовані врівень у бічні стінки, залишається більше місця для продуктів.

NoFrost

Система NoFrost забезпечує заморожування продуктів за допомогою циркуляції охолодженого повітря та відведення вологи. Завдяки цьому, у морозильному відділенні не утворюється льоду та інею.

NoFrost

Відкриваючи морозильне відділення, ви хочете бачити заморожені продукти, а не лід чи іній. NoFrost захищає морозильну камеру від небажаного зледеніння, що витрачає багато енергії і часом коштує досить дорого. NoFrost означає: жодного більше стомлюючого та тривалого розморожування морозильного відділення, більше часу для інших справ – та економія грошей.

PartyMode

Тепер і гості можуть прийти – адже і ваш Liebherr теж у святковому настрої: як тільки ви включаєте режим PartyMode, він надійно дбає про наявність крижаних напоїв та додаткову порцію кубиків льоду. У режимі PartyMode активуються функції SuperCool та максимальне виробництво льоду. Через 24 години ваш Liebherr автоматично повертається у свій нормальний режим.

PartyMode

Тепер і гості можуть прийти – адже і ваш Liebherr теж у святковому настрої: як тільки ви включаєте режим PartyMode, він надійно дбає про наявність крижаних напоїв та додаткову порцію кубиків льоду. У режимі PartyMode активуються функції SuperCool та максимальне виробництво льоду. Через 24 години ваш Liebherr автоматично повертається у свій нормальний режим.

PowerCooling

Високопродуктивна система PowerCooling від Liebherr забезпечує швидке охолодження щойно покладених продуктів, при цьому холод рівномірно розподіляється по всьому внутрішньому простору. У холодильнику Monolith холодне повітря циркулює навіть за дверима, тому продукти, що зберігаються у дверях, залишаються такими ж холодними, як усередині.

SuperFrost

Режим SuperFrost має великий потенціал для заморожування свіжих продуктів із збереженням вітамінів. Підвищення в морозильному відділенні температури з -32°С до вихідного значення відбувається автоматично залежно від часу або кількості продуктів, що сприяє економії електроенергії.

SuperFrost

Бажаєте заморозити свіжі продукти з дбайливим збереженням вітамінів? Просто активуйте SuperFrost – і морозильне відділення збільшить холодопродуктивність. Так температура залишиться постійною, коли ви закладаєте незаморожені продукти. SuperFrost одночасно заощаджує енергію: якщо ви не відключите функцію вручну, вона відключиться автоматично через 65 годин.

VarioSpace

Хочете надійно зберегти велике торт-морозиво до літньої вечірки? Для морозильної камери Liebherr це не проблема: вона знає, що іноді потрібно просто більше місця. Завдяки системі VarioSpace можна просто вийняти окремі висувні контейнери морозильного відділення та скляні полиці під ними: ось вам і дуже високий простір для зберігання!

Аварійний сигнал відчинених дверей

Аварійний сигнал відкритих дверей у вашому Liebherr стежить за тим, щоб ви не витрачали зайву енергію і не зіпсували продукти: як тільки двері холодильника залишаються відчиненими надто довго, він попередить вас – миготливим світлом та попереджувальним звуковим сигналом. Що означає «надто довго» - вирішуєте ви самі: в залежності від налаштування, аварійний сигнал відкритих дверей спрацьовує через 1, 2 або 3 хвилини.

Вбудований SmartDeviceBox

Хоч ваш Liebherr і знаходиться на кухні, але за бажання він у будь-який час вийде в інтернет: вбудований SmartDeviceBox відкриває ворота до всіх переваг розумного будинку. Просто вставте, увімкніть та підключіть свій Liebherr до мережі через Wi-Fi.

Доукомплектований SmartDeviceBox

Хочете бути готовими до майбутнього розумного будинку? Ваш Liebherr буде радий вам допомогти: ви можете оснастити його модулем SmartDeviceBox, який виведе ваш Liebherr в інтернет. SmartDeviceBox встановлюється кількома простими діями та вже сьогодні відкриває вам весь світ цифрових можливостей.



Технічні характеристики

Габариты, см.:
 
Высота
177
Ширина
55.9
Глубина
54.6
Полезный объем, л:
 
Общий
291
Холодильное отделение
195
Морозильное отделение
96
Технические данные:
 
Система охлаждения (морозильник)
Класс энергопотребления
Управление температурой
Льдогенератор
нет
Нулевая камера
Тип:
однодверные

Комплекти та аксесуари:

Встановлення та підлючення
900 грн
* Зовнішній вигляд, характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Детальну інформацію уточнюйте у менеджера з продажу або на офіційному сайті виробника.
Якщо Ви помітили помилку в описі повідомте нам, будь ласка.

Відгуки 0

Рейтинг:
Антиспам.
Введіть слово - tehnostar
Популярні моделі:
Товари зі знижкою:
Вбудовані холодильники
199999 грн
224799 грн.
Вбудовані холодильники
60999 грн
68349 грн.
Вбудовані холодильники
57999 грн
63749 грн.
Вбудовані холодильники
36449 грн
38449 грн.
Вбудовані холодильники
115999 грн
132949 грн.
Вбудовані холодильники
86999 грн
100999 грн.
Переглянуті товари:
Вбудовані холодильники
70849 грн
Вгору