Працюємо ПН-ПТ 9-17 год, СБ 10-14, НД - вихідний . Довіра та Турбота - Людям, Україні - Перемога!

Пральна машина Haier HW100-B14979

ПОДАРУНОК!!! Усім покупцям антивібраційні опори!
Код: 4849528
22640 грн.
В наявності
По Києву - до 300 грн.;
По Україні - Нова Пошта;
Експрес - 500 грн.
По факту доставки
Купити в кредит
Безготівка з ПДВ
уточняйте по телефону
Повернення/обмін
14 днів
Сервіси
Встановлення
Під час доставки
Сертифікована гарантія

Опис

Пральна машина Haier HW100-B14979

Пральні машини Haier 

Серія пральних машин адаптується до вашого стилю життя. Завдяки цьому ви можете зосередитися на діяльності, яка приносить вам задоволення, забувши про деякі щоденні обов'язки. Нова серія високоефективних пральних машин забезпечує відмінні результати прання з дуже низьким рівнем шуму завдяки двигуну Direct Motion. Велика місткість, у свою чергу, гарантує рідше прання, а отже, значну економію часу. Крім того, пральні машини захищені від бактерій завдяки гігієнічним функціям, таким як ексклюзивна обробка Haier ABT® і система очищення Smart Dual Spray.

Двигун Direct Motion: ефективний, тихий, довговічний

Потужність пральних машин  забезпечує тихий, ефективний двигун. Дійсно, двигун Direct Motion кріпиться безпосередньо до барабана пральних і прально-сушильних машин, щоб підвищити їх продуктивність і довговічність.

Гігієнічне прання з антибактеріальною системою ABT

Інноваційне рішення, яке захищає найбільш чутливі зони пральної машини, забезпечуючи найвищий рівень гігієни під час циклу прання. Антибактеріальна технологія ABT захищає від цвілі та бактерій, видаляючи до 99,9% мікробів, які розмножуються в ящику для пральних засобів та ущільнювачі барабана.

Функція Smart Dual Spray — автоматична система очищення

Функція Smart Dual Spray відповідає за автоматичне очищення барабана та коміра люка після кожного прання. Це рішення забезпечує повну гігієну та значно збільшує довговічність вашого пристрою.

Економія води та електроенергії

Автоматичні ваги у пральних машинах Haier відповідають за точний вибір оптимальної кількості води. Навіть якщо ви перете невелику кількість одягу в барабані великої місткості, ви витратите менше води та електроенергії. На практиці це сприятиме більшій економії та меншим рахункам за електроенергію.

Ще більше місткості барабана

Велика ємність барабана дозволяє зменшити частоту прання та значно підвищує комфорт використання. Широкий отвір дозволяє швидко, легко та зручно завантажувати та вивантажувати пральну машину.

Барабан Pillow

Особлива структура барабана Pillow, що імітує форму крихітних подушок, запобігає пошкодженню одягу, захищаючи навіть найделікатніші тканини. Незалежно від того, як часто ви їх прали, матеріали довше збережуть свою початкову якість.

Повний набір циклів прання

Кількість повсякденних справ та вміст гардеробу вимагають гнучкого та широкого вибору варіантів прання. Повний набір циклів  задовольнить усі ваші вимоги і у вашому розпорядженні, серед іншого, є: швидка гігієнічна програма Allergy-Care тривалістю лише 15 хвилин, режим Eco 40-60, бавовна 20⁰C, програми для бавовняних і вовняних тканин та синтетики, а також можливість освіжити одяг.

Налаштуйте час прання відповідно до ваших потреб

Функція i-Time дозволяє точно налаштувати час прання відповідно до ваших потреб. Завдяки трьом рівням інтенсивності прання ви можете скоротити або подовжити час, необхідний для завершення циклу, навіть коли машина працює.

Освіжайте елегантний одяг, як у пральні, не виходячи з дому

Пральна машина Haier дозволяє ефективно і безпечно освіжити елегантний одяг, такий як жакети, костюми, спідниці або пальто навіть за 20 хвилин! Завдяки цій функції тканини стають м'якими на дотик і звільняються від неприємних запахів і всіх алергенів і бактерій.

Програма Refresh — інноваційне освіження одягу

Програма Refresh освіжає одяг дуже ефективним та інноваційним способом, використовуючи технологію мікропари, яка видаляє запахи, дрібний пил та алергени, зменшуючи складки всього за 20 хвилин та без використання миючих засобів. Програма повністю безпечна для делікатних тканин і буде незамінною після відвідування ресторанів або взимку після катання на лижах, коли куртки потребують ефективного освіження.

Позбудьтеся бактерій із функцією гігієнічного прання

Виберіть програму гігієнічного прання та стерилізуйте всі тканини, які цього потребують, при 90⁰C. Цикл дозволяє ефективно позбутися бактерій з постільної білизни, рушників, нижньої білизни або дитячого одягу.

Зупиніть прання та додайте білизну

Зупинити прання тепер безпечно та дуже просто. Потрібно лише натиснути кнопку паузи, відкрити барабан, додати забутий предмет і без проблем продовжити обрану програму.

Не турбуйтеся про піну

Занадто багато піни ускладнює прання та полоскання. Пральна машина Haier має ефективний механізм управління, який регулює параметри активного циклу і запобігає надмірному спінюванню засобу для прання.



Технічні характеристики

Способ установки
Габарити, см:
 
Висота
85
Ширина
59.5
Глибина
53
Классы энергоэффективности:
 
Класс энергопотребления
Класс стирки
Класс отжима
Технические даные:
 
Загрузка, кг
10
обороты
1400
Управление
К-во программ
14
Потребление воды, л
51
Другое:
 
Дисплей
Материал бака
пластик
Специальные функции:
 
Eco Bubble
Прямой привод
Паровая стирка
Инверторный двигатель
Цвет
Тип:
с фронтальной загрузкой

Комплекти та аксесуари:

Встановлення та підлючення
700 грн
Аксесуари до побутової техніки
280 грн
* Зовнішній вигляд, характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Детальну інформацію уточнюйте у менеджера з продажу або на офіційному сайті виробника.
Якщо Ви помітили помилку в описі повідомте нам, будь ласка.

Відгуки 0

Рейтинг:
Антиспам.
Введіть слово - tehnostar
Популярні моделі:
Товари зі знижкою:
Пральні машини
12600 грн
14967 грн.
Пральні машини
15000 грн
16832 грн.
Пральні машини
14440 грн
19739 грн.
Пральні машини
13899 грн
13899 грн.
Пральні машини
13240 грн
16830 грн.
Пральні машини
8200 грн
8899 грн.
Переглянуті товари:
Пральні машини
22640 грн
Вгору