Два диски для подрібнення
Дрібно або грубо порублене м’ясо
Приготування різноманітних страв із фаршу вимагає м’яса різної структури. Завдяки можливості вибору між 3- та 8-міліметровими дисками для подрібнення користувач може легко налаштувати потрібний ступінь подрібнення відповідно до улюбленого рецепту, і м’ясні фрикадельки, бургери, лазанья, болоньєзе, паста з м’ясом, ковбаси та сосиски будуть просто ідеальними.
Відкривайте для себе смаки кухонь світу
Наша м’ясорубка відкриє для вас широкий спектр смаків європейської, азійської та індійської кухонь. Ковбаси та сосиски або популярне блюдо кіббех із хорошого якісного м’яса точно варто спробувати приготувати в домашніх умовах.
Безпека понад усе
Не варто хвилюватися про те, що на вашій кухні є такий потужний прилад. Він обладнаний трикомпонентною системою безпеки. Прилад не працюватиме, поки насадку не буде повністю встановлено, а також він має систему захисту від перегрівання та миттєвої зупинки двигуна в разі виявлення несправності.
Простота — це топ!
М’ясорубка швидко та легко розбирається. Вимийте всі частини м’ясорубки, включно з усім приладдям, у теплій мильній воді. Залишки м’яса можна видалити м’якою щіткою. Висушіть і складіть для зберігання або зберіть знову. Для більш тривалого використання нанесіть трохи олії на ріжучий ніж і диски для подрібнення.
Швидке усунення блокування
М'ясорубка з функцією зворотного ходу допомагає справитись з блокуванням шнеку. Ця функція зекономить ваш час, коли потрібно перемолоти м'ясо з великою кількістю сполучної тканини.