Працюємо ПН-ПТ 9-17 год, СБ 10-14, НД - вихідний . Довіра та Турбота - Людям, Україні - Перемога!

LED телевізор Hisense 65U6KQ 20012107

Код: 5005767
34880 грн.
В наявності
По Києву - до 300 грн.;
По Україні - Нова Пошта;
Експрес - 500 грн.
По факту доставки
Купити в кредит
Безготівка з ПДВ
уточняйте по телефону
Повернення/обмін
14 днів
Сервіси
Встановлення
Під час доставки
Сертифікована гарантія

Опис

Деталі в дрібницях

Технологія Mini LED від Hisense покращує роботу світлодіодів, що забезпечує деталізацію на екрані, від якої перехоплює подих. Щільно згруповані світлодіоди забезпечують набагато точніше підсвічування та кращий контроль контрастності. Крім того, мінісвітлодіоди випромінюють світло в лінію, а не розсіяним конусом, що також підвищує точність. Для покращення контрастності та чіткого, яскравого зображення використовується до 1000 зон регулювання яскравості.

Понад мільярд відтінків насичених кольорів

Телевізори Quantum Dot обладнано однією з найефективніших технологій для точного відтворення яскравих кольорів. Використовуючи квантові точки для випромінювання світла з надзвичайно точною довжиною хвилі, функція Quantum Dot дає можливість побачити мільярди нових відтінків на неймовірних рівнях яскравості. У результаті ви отримуєте неймовірно багатий спектр кольорів на межі можливого.

Інтелектуальний процесор, що обробляє кожну сцену

Hi-View Engine від Hisense — це мозок і м’язи, які забезпечують безперебійну роботу телевізора. Потужна нейронна мережа постійно оптимізує ваш перегляд за допомогою аналізу на рівні кадру в режимі реального часу, щоб забезпечити оптимальну аудіовізуальну подорож, а також піклується про складні функції, як-от розширення 4K і покращення кольорів, щоб навіть відео низької якості виглядало краще, ніж будь-коли.

Ідеальна яскравість удень і вночі

Регулювати налаштування телевізора вручну незручно та складно. Удосконалений адаптивний датчик освітлення Hisense автоматично регулює рівні яскравості для покращення зображення, відстежуючи навколишнє освітлення у вашому оточенні. Тому ви можете насолоджуватися навіть найтемнішими чорними кольорами вночі та найяскравішими білими вдень із покращеною деталізацією як у тінях, так і на світлих ділянках.

Дивіться фільми та серіали так, як їх задумали творці

За допомогою режиму режисера від Hisense ви зможете побачити відео таким, як воно було задумано. Налаштуйте відео на оригінальні параметри, щоб відтворити такі деталі, як звук, співвідношення сторін, колір, частота кадрів і багато чого іншого так, як вони були спочатку задумані. Це гарантує найдостовірніше відображення шедевру вашого улюбленого режисера, до того, як воно було змінено для звичайного перегляду.

Ідеальне відтворення ігор, захоплива швидкодія

Грайте на повну за допомогою ігрового режиму PLUS. Це набір технологій, що забезпечують плавну та безперебійну роботу в іграх. Панель із частотою 60 Гц, змінна частота оновлення (VRR) і автоматичний режим низької затримки (ALLM) разом забезпечують узгоджену роботу відеокарти та екрана. Продемонструйте свою майстерність, не відчуваючи проблем із затримками, і ви досягнете успіху.

Відчуйте себе, як на стадіоні, не виходячи з дому

Ви зможете побачити кожну тріщинку на полі, рішучі погляди гравців і захоплення всіх глядачів.

Інтелектуальна оптимізація в режимі реального часу

Ваш віртуальний телевізійний технічний фахівець у режимі реального часу допоможе вам отримати максимум насолоди від перегляду.

VIDAA — простота у використанні, швидкість і безпека

Легкий доступ до понад 150 каналів ефірного, кабельного, супутникового, цифрового та потокового контенту в одному місці. Легке та швидке перемикання між улюбленим контентом.

Керуйте враженнями

Телевізор Hisense і звукова панель ідеально підходять одне одному. Відкалібруйте звук за допомогою пульта дистанційного керування телевізора з функцією EZPlay. Налаштуйте низькі та високі частоти так, як вам подобається, і все це візуалізується на екрані телевізора Hisense.



Технічні характеристики

Зображення
 
Діагональ
Роздільна здатність екрану
Динамічна контрастність
1200 : 1
Частота
60 Гц
Звук
 
Вихідна потужність
20 Вт
Системи обробки звуку
DTS Virtual:X
Тип екрану
ТВ-тюнер
 
Аналоговий
так
Цифровий
DVB-C , DVB-S , DVB-S2 , DVB-T , DVB-T2
Інтерфейси
 
Вихід для навушників
так
HDMI
3
Цифровий аудіо вихід
1
USB
2
Фізичні характеристики
 
Колір корпусу
Розміри з підставкою (ШхВхГ)
1451 x 901 x 313 мм
Розміри без підставки (ШхВхГ)
1649 x 1057 x 160 мм
Вага
19.1
VESA, мм
400 x 300
Технології (особливості):
 
Smart TV
Операційна система
Wi-Fi
Bluetooth
Вигнутий екран
ні
Підтримка 3D
ні
Пульт magic
Тип:
65 дюймів

Комплекти та аксесуари:

Настенные крепления
760 грн
Встановлення та підлючення
500 грн
Встановлення та підлючення
500 грн
Встановлення та підлючення
700 грн
Встановлення та підлючення
900 грн
Настенные крепления
950 грн
* Зовнішній вигляд, характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Детальну інформацію уточнюйте у менеджера з продажу або на офіційному сайті виробника.
Якщо Ви помітили помилку в описі повідомте нам, будь ласка.

Відгуки 0

Рейтинг:
Антиспам.
Введіть слово - tehnostar
Популярні моделі:
Товари зі знижкою:
Телевізори
84999 грн
103176 грн.
Переглянуті товари:
Телевізори
34880 грн
Вгору