Працюємо ПН-ПТ 9-17 год, СБ 10-14, НД - вихідний . Довіра та Турбота - Людям, Україні - Перемога!

Хлібопічка Mystery MBM-1210

Код: 1628608
3280 грн.
В наявності
По факту доставки
Купити в кредит
Безготівка з ПДВ
уточняйте по телефону
Повернення/обмін
14 днів
Сервіси
Встановлення
Під час доставки
Сертифікована гарантія

Опис

Асортимент хлібопічок розширюється стильною та компактною хлібопічкою Mystery MBM-1210 яка дозволяє випікати хліб вагою до 1 г.

З хлібопічками Mystery приготування не вимагає жодних зусиль, досить просто помістити в неї інгредієнти і вибрати необхідну програму випічки, все інше піч зробить сама. Особливістю хлібопічок є наявність спеціального таймера, який дозволяє відкласти початок приготування. Це означає, що, засипавши інгредієнти з вечора і встановивши відстрочку по таймеру, можна отримати до ранкового сніданку чудовий духмяний свіжий хліб.

Для виготовлення хліба підійде тісто з різних видів борошна. Добавки можуть бути різні: насіння кунжуту, горіхи, курага, чорнослив, сир та інші.

Хлібопічка дозволяє отримати хліб різного ступеня «рум'яності» — з скоринкою 3 видів: від світлої до темної.

Процес приготування хліба здійснюється за рахунок постійного перемішування тіста та рівномірного нагрівання камери. Причому така технологія підходить не лише хлібу. За допомогою печей Mystery можна з рівним успіхом зварити джем в домашніх умовах, що гідно оцінять всі домогосподарки.



Технічні характеристики

Мощность, Вт
710
Кол-во программ
15
Вес выпечки, гр
1000
* Зовнішній вигляд, характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Детальну інформацію уточнюйте у менеджера з продажу або на офіційному сайті виробника.
Якщо Ви помітили помилку в описі повідомте нам, будь ласка.

Відгуки 0

Рейтинг:
Антиспам.
Введіть слово - tehnostar
Популярні моделі:
Переглянуті товари:
Хлібопічки
3280 грн
Вгору