ЗАГЛИБЛЕНІ РУЧКИ КЕРУВАННЯ
Ці ручки можуть утапливаться в панель управління (наприклад, в неробочий час). Подібна можливість не тільки позитивно позначається на зовнішньому вигляді духової шафи, а й зменшує кількість забруднень на панелі управління і полегшує її очищення.
ТЕЛЕСКОПІЧНІ НАПРАВЛЯЮЧІ
Телескопічні направляючі. Під ними розуміють широкі металеві полози, які висуваються разом з листом за межі духової шафи. Вони зручні тим, що господині не доводиться лізти вглиб внутрішньої камери, досить потягнути за край листа, щоб витягнути пиріг назовні.
А+
Економічний і екологічно свідомий, A + - Клас є найкращим способом скоротити витрати на енергію. Більшість печей Candy мають енергетичний клас А +.
КАТАЛІТИЧНЕ ОЧИЩЕННЯ
Ці внутрішні панелі, вкриті спеціалізованої емаллю з мікропорами, запобігають утворенню відкладень жирів і перетворять їх в газоподібний стан, що сприяє спрощенню процесу очищення духової шафи.
СКЛЯНІ ДВЕРІ
Новий матеріал скляних внутрішніх дверцят дозволяє їм нагріватися у середньому лише до 55°C, у той час як у духовій шафі температура сягатиме 200°C. Дверцята легко чистити: жодних гвинтів на скляній поверхні.
ШВИДКЕ РОЗМОРОЖУВАННЯ
Вентилятор забезпечує циркуляцію повітря 40 C навколо замороженої їжі, завдяки чому вона розморожується протягом декількох хвилин без втрати або зміни білкового складу їжі.
КОНВЕКЦІЯ
Режим приготування з конвекцією. Він ідеальний для приготування випічки, запікання птиці, риби і т. д. Жар краще проникає в продукти і скорочується як час попереднього нагрівання, так і час приготування. Можна готувати різні страви одночасно з або без однаковою попередньої підготовки на одному або декількох рівнях. Цей режим розподіляє жар і запахи не змішуються.
COOK LIGHT
Режим легкої теплової обробки "COOK LIGHT" дозволяє готувати їжу із застосуванням меншої кількості жиру або масла. Завдяки застосуванню гриля, вентилятора і "пульсуючих" циклів подачі повітря, волога, що міститься в продуктах, затримується всередині. Гриль підсмажує тільки верхній шар страви. При цьому зменшується час приготування їжі, що, однак, не відбивається на смакових якостях їжі, що готується.
ГРИЛЬ
Гриль - вбудований ТЕН дає можливість розігріти не саме повітря або духовку, а безпосередньо продукти, даний варіант допомагає отримати тонку скоринку і ароматну піджарку, будь-яка страва буде смачною і ароматною.