Хрумка зовні. Ніжна всередині.
Додаючи пару під час випічки, наприклад хліба, ви отримуєте ще найкращий результат. Пара запобігає висиханню їжі, забезпечує апетитну хрумку скоринку і зберігає хліб ніжним і пухким усередині. Просто налийте необхідну кількість води в невелику знімну чашу, яка підходить для миття в посудомийній машині та інтегрована у дно духовки. Потім увімкніть спеціально розроблений режим нагрівання гаряче повітря з парою. Таким чином, інші страви, приготовані шляхом випікання чи запікання, також стають смачнішими.
Рівномірне випікання на трьох рівнях.
З цією функцією тепло швидко і рівномірно розподіляється по всій духовці, що дозволяє готувати на декількох (навіть на трьох) рівнях одночасно. Можна готувати солодкі та солоні страви без змішування ароматів.
Досягайте чудових результатів випічки
Завдяки режиму нагрівання "hotair steam" тепло та вологість рівномірно розподіляються усередині духовки. Таким чином, страви виходять хрусткими зовні та соковитими всередині.
Автоматичне приготування страв – легко.
Автоматичні програми AutoPilot 10 забезпечують бездоганні кулінарні результати. Поставте блюдо в духовку та виберіть у меню на дисплеї відповідну автопрограму із 10 запропонованих. Просто вкажіть вагу страви та натисніть «Старт». Тому AutoPilot визначить режим нагрівання, температуру та час приготування вибраної страви. Наприкінці приготування програма вимкнеться. Для деяких страв із переліку AutoPilot передбачено використання посудин із кришкою, тому стінки камери залишаться чистими. Готувати ідеальні страви – простіше простого.