Працюємо ПН-ПТ 9-17 год, СБ 10-14, НД - вихідний . Довіра та Турбота - Людям, Україні - Перемога!

Вбудовані морозильні камери Liebherr SIFNe 5188

Безкоштовна доставка на склад Міст Експрес з повною оплатою
Код: 4975168
112649 грн.
Немає
Оплата частинами
Оплата частинами 5 платежів по 22530 грн.
По Києву - до 400 грн.;
По Україні - Нова Пошта;
Експрес - 500 грн.
По факту доставки
Купити в кредит
Безготівка з ПДВ
36 месяцев
Повернення/обмін
14 днів
Сервіси
Встановлення
Під час доставки
Сертифікована гарантія

Опис

Морозильна камера VarioSpace

Плануєте зберегти багаторівневий торт із морозива до літньої вечірки? Жодних проблем, якщо у вас є морозильна камера Liebherr. Вона дає змогу збільшувати місце зберігання саме для таких випадків. Завдяки системі VarioSpace можна легко вийняти висувні ящики й розташовані під ними скляні полиці, щоб створити додатковий простір для розміщення високих продуктів.

Технологія NoFrost

Відкриваючи морозильну камеру ви хочете бачити продукти, а не лід або іній. Технологія NoFrost захищає морозильну камеру від обледеніння, що зазвичай потребує багато енергії й іноді — значних витрат. Завдяки NoFrost вам не доведеться витрачати купу зусиль на розморожування холодильника, тож ви матимете більше часу на інші справи та зможете зекономити гроші.

Доводчик SoftSystem

Існує багато причин відкривати холодильник — від сніданку до нічного перекусу. А з Liebherr це ви робитимете це із задоволенням: завдяки технології SoftSystem двері холодильника закриваються не просто м'яко та щільно, а й зручно, легко та безшумно. Пляшки у дверях залишаються в безпеці: нічого не гримить і не хитається.

Торкніться та проведіть пальцем

Liebherr виконає будь-яке ваше бажання: завдяки інтуїтивно зрозумілому сенсорному дисплею керувати ним дуже просто. Наприклад, щоб вибрати функцію SuperCool, достатньо торкнутися кольорового дисплея та провести по ньому пальцем. Так само легко можна регулювати температуру. Коли ви нічого не налаштовуєте на дисплеї, на ньому відображається поточна температура.

Може бути доповнений модулем SmartDeviceBox

Хочете бути готові до майбутнього розумного будинку? Ваш Liebherr буде радий вам допомогти: ви можете дообладнати його модулем SmartDeviceBox, який виведе ваш Liebherr в інтернет. SmartDeviceBox встановлюється кількома простими рухами і вже сьогодні відкриває вам весь світ цифрових можливостей.

IceMaker з постійним підключенням до джерела води

Потрібен лід? Завдяки IceMaker його завжди буде вдосталь. Якщо IceMaker має постійне підключення до джерела води, вода надходить просто з крану. Завдяки функції MaxIce ви зможете отримувати до 1,5 кг кубиків льоду щодня. За допомогою гнучкого розділювача відділення для льоду ви ділите відділення на свій розсуд, що дозволяє варіювати кількість кубиків льоду — дуже просто, в міру необхідності!

Система IceTower

Завдяки технології IceTower, яка створює 5,7 кг кубиків льоду, прохолодні напої на вашій вечірці ніколи не закінчаться. Лід зручно діставати за допомогою спеціального совка та висувної полиці на телескопічних напрямних. У додатковий лоток можна також поміщати меншу кількість льоду, а знизу — зберігати заморожені продукти. Поруч розташовано висувний ящик для продуктів глибокого заморожування.

Світлодіодне освітлення у відділенні IceMaker

Нехай у вас щодня буде привід для радості: просто погляньте на свіжі кубики льоду. Завдяки освітленню кубики льоду у відділенні IceMaker виглядають дуже ефектно. Світлодіодне освітлення вмикається автоматично, коли відкриваються двері. Вигляд підсвічених кубиків льоду радує око та пробуджує бажання зробити прохолодний напій.

Дуже тиха робота / SuperSilent

Вам доведеться прислухатися, щоб почути, як працює Liebherr. Чому так? Усі холодильні компоненти, такі як компресори, клапани, вентилятори й випаровувачі оптимізовано й пристосовано для спільного використання. Так ви чутимете на своїй кухні лише те, що хочете.

Верхнє світлодіодне освітлення

Коли ви відкриваєте ящики морозильника Liebherr, вас радує не лише вигляд продуктів, а й приємне освітлення, яке забезпечують потужні, довговічні й екологічні світлодіоди. Вони не лише освітлюють вміст морозильної камери, а й є незвичайним елементом дизайну.

Режим EnergySaver

Хочете водночас заощаджувати електроенергію та гроші? З холодильником Liebherr це буде дуже легко, адже в нього є спеціальний режим. Якщо ввімкнути режим EnergySaver, стандартна температура підвищиться на два градуси. Тому вашому Liebherr потрібно буде ще менше електроенергії, а продукти залишатимуться свіжими.

Швидка заморозка SuperFrost

Хочете заморозити свіжі фрукти так, щоб вони не втратили вітаміни? Увімкніть режим SuperFrost, щоб збільшити інтенсивність охолодження в морозильній камері. Так підтримуватиметься стала температура, коли ви покладете незаморожені продукти. Режим SuperFrost також зберігає електроенергію: якщо не вимкнути функцію вручну, вона деактивується автоматично через 65 годин.

Блокування дисплея

Дисплей, що світиться, як магніт для дітей — Liebherr також знає про це. Тому дисплей оснащено функцією блокування, щоб запобігти ненавмисній зміні налаштувань. Цю функцію можна легко вимкнути.

Режим PartyMode

Можна зустрічати гостей: холодильник Liebherr готовий до вечірки. У режимі PartyMode вмикаються функції SuperCool і SuperFrost. Через 24 години пристрій автоматично повертається у звичайний режим роботи.

Функція BottleTimer

Чи було у вас таке, що ви клали пляшку вина в морозильник, щоб швидко охолодити, і забували про неї? Завдяки функції BottleTimer ця проблема залишиться в минулому: для швидкого охолодження вмикається функція SuperFrost. Коли пляшка охолоджується до оптимальної температури, у додатку Lieberr з'являється нагадування про те, що потрібно забрати її.

Попередження про відкриті двері

Попередження про відкриті двері гарантує оптимальне використання енергії та забезпечення належного стану продуктів. Якщо двері холодильника відкриті занадто довго, спрацьовує попередження — блимає світло та вмикається звуковий сигнал. Тривалість проміжку для спрацювання попередження встановлюєте ви: 1, 2 або 3 хвилини.

Режим SabbathMode

За правилами шабату в суботу нічого не працює. Це стосується й електроприладів. Ваш Liebherr це врахує. У режимі SabbathMode освітлення, звуки та дисплей холодильника повністю вимкнено. Через 80 годин режим SabbathMode вимикається.

Акумулятори холоду

Акумулятори холоду допомагають підтримувати належну температуру як у холодильнику, так і поза ним. Вони забезпечують холод для заморожених продуктів усередині морозильної камери на період відключення електроенергії. Їх також можна взяти із собою, щоб їжа та напої в сумці не нагрівалися.

Совок для кубиків льоду

Лід зручно накладати й переносити спеціальним совком від Liebherr. Завдяки нахиленому положенню його кінчика й ергономічній ручці кубики льоду швидко та легко потрапляють із льодогенератора IceTower в напої. Совок для льоду виготовлено зі стійкого пластику, що надає йому міцності. Крім того, він гарно виглядає, адже має гладку прозору поверхню бірюзового кольору.

Таця для заморожування

Хочете, щоб розморожені ягоди були свіжими та соковитими, а не компотом? Для таких делікатних продуктів можна скористатися тацею для заморожування. Розкладіть фрукти й зелень на пластиковій таці, щоб швидко заморозити їх, не роздавивши. Тацю для заморожування можна легко підвісити в морозильній камері та вийняти з неї.

Замінний дверний ущільнювач

Якщо через кілька років ви захочете замінити дверний ущільнювач холодильника Liebherr, то зможете зробити це самостійно. Дверний ущільнювач легко знімається та встановлюється. Тому ви завжди будете впевнені, що цей елемент бездоганний і гігієнічно чистий.

Обігрів бічних стінок

Завдяки обігріву бічних стінок цю морозильну шафу можна встановити в конфігурації Side-By-Side без ризику виникнення проблем із конденсацією.

Концепція Side-by-Side

Горизонтальне й вертикальне розташування. Техніку Liebherr можна розташовувати модульно за власним бажанням. Завдяки цьому ви можете створити індивідуальний центр свіжості, поєднавши різні варіанти: холодильник, морозильну камеру, винну шафу або повнофункціональний BioFresh-холодильник. Незмінна якість Liebherr. Спеціальна технологія, яка застосовується в стельовій панелі й бічних стінках, запобігає утворенню конденсату між пристроями. Тож ваші меблі буде надійно захищено.



Технічні характеристики

Габариты, см.:
 
Высота
177
Ширина
Глубина
Объем морозильной камеры, л
202
Кол-во секций
Тип разморозки
Цвет
белый

Комплекти та аксесуари:

* Зовнішній вигляд, характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Детальну інформацію уточнюйте у менеджера з продажу або на офіційному сайті виробника.
Якщо Ви помітили помилку в описі повідомте нам, будь ласка.

Відгуки 0

Рейтинг:
Антиспам.
Введіть слово - tehnostar
Популярні моделі:
Товари зі знижкою:
Вбудовані морозильні камери
14999 грн
16100 грн.
Вбудовані морозильні камери
23899 грн
28354 грн.
Переглянуті товари:
Вбудовані морозильні камери
112649 грн
Вгору