Працюємо ПН-ПТ 9-17 год, СБ 10-14, НД - вихідний . Довіра та Турбота - Людям, Україні - Перемога!

Вбудовані морозильні камери Liebherr IFNe 3503

Код: 4557624
48699 грн.
В наявності
Оплата частинами
Оплата частинами 5 платежів по 9740 грн.
По Києву - до 400 грн.;
По Україні - Нова Пошта;
Експрес - 500 грн.
По факту доставки
Купити в кредит
Безготівка з ПДВ
36 месяцев
Повернення/обмін
14 днів
Сервіси
Встановлення
Під час доставки
Сертифікована гарантія

Опис

Технологія NoFrost

"Відкриваючи морозильну камеру ви хочете бачити продукти, а не лід або іній. Технологія NoFrost захищає морозильну камеру від обледеніння, що зазвичай потребує багато енергії й іноді – значних витрат. Завдяки NoFrost вам не доведеться витрачати купу зусиль на розморожування холодильника, тож ви матимете більше часу на інші справи та зможете зекономити гроші. "

Сенсорний дисплей

"Це дійсно вражає: завдяки сенсорному дисплею користуватися холодильником Liebherr просто й ви робитимете це інтуїтивно. Усі функції чітко впорядковані. За допомогою дотиків можна легко вибирати функції та перевіряти поточну температуру холодильника. "

VarioSpace

Плануєте зберегти багаторівневий торт із морозива до літньої вечірки? Жодних проблем, якщо у вас є морозильна камера Liebherr. Вона дає змогу збільшувати місце зберігання саме для таких випадків. Завдяки системі VarioSpace можна легко вийняти висувні ящики й розташовані під ними скляні полиці, щоб створити додатковий простір для розміщення високих продуктів.

Дуже тиха робота

"Вам доведеться прислухатися, щоб почути, як працює Liebherr. Чому так? Усі холодильні компоненти, такі як компресори, клапани, вентилятори й випаровувачі оптимізовано й пристосовано для спільного використання. Так ви чутимете на своїй кухні лише те, що хочете. "

Режим EnergySaver

"Хочете водночас заощаджувати електроенергію та гроші? З холодильником Liebherr це буде дуже легко, адже в нього є спеціальний режим. Якщо ввімкнути режим EnergySaver, стандартна температура підвищиться на два градуси. Тому вашому Liebherr потрібно буде ще менше електроенергії, а продукти залишатимуться свіжими. "

Режим SuperFrost

"Хочете заморозити свіжі фрукти так, щоб вони не втратили вітаміни? Увімкніть режим SuperFrost, щоб збільшити інтенсивність охолодження в морозильній камері. Так підтримуватиметься стала температура, коли ви покладете незаморожені продукти. Режим SuperFrost також зберігає електроенергію: якщо не вимкнути функцію вручну, вона деактивується автоматично через 65 годин. "



Технічні характеристики

Габариты, см.:
 
Высота
71.2
Ширина
Глубина
Объем морозильной камеры, л
65
Кол-во компрессоров
1
Кол-во секций
Тип разморозки
Цвет
белый

Комплекти та аксесуари:

* Зовнішній вигляд, характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Детальну інформацію уточнюйте у менеджера з продажу або на офіційному сайті виробника.
Якщо Ви помітили помилку в описі повідомте нам, будь ласка.

Відгуки 0

Рейтинг:
Антиспам.
Введіть слово - tehnostar
Популярні моделі:
Переглянуті товари:
Вбудовані морозильні камери
48699 грн
Вгору