Працюємо ПН-ПТ 9-17 год, СБ 10-14, НД - вихідний . Довіра та Турбота - Людям, Україні - Перемога!

Вбудовані морозильні камери Liebherr IFNe 3924

Безкоштовна доставка на склад Міст Експрес з повною оплатою
Код: 4965100
50599 грн.
В наявності
Оплата частинами
Оплата частинами 5 платежів по 10120 грн.
По Києву - до 400 грн.;
По Україні - Нова Пошта;
Експрес - 500 грн.
По факту доставки
Купити в кредит
Безготівка з ПДВ
36 месяцев
Повернення/обмін
14 днів
Сервіси
Встановлення
Під час доставки
Сертифікована гарантія

Опис

Морозильна камера VarioSpace

Плануєте зберегти багаторівневий торт із морозива до літньої вечірки? Жодних проблем, якщо у вас є морозильна камера Liebherr. Вона дає змогу збільшувати місце зберігання саме для таких випадків. Завдяки системі VarioSpace можна легко вийняти висувні ящики й розташовані під ними скляні полиці, щоб створити додатковий простір для розміщення високих продуктів.

Технологія NoFrost

Відкриваючи морозильну камеру ви хочете бачити продукти, а не лід або іній. Технологія NoFrost захищає морозильну камеру від обледеніння, що зазвичай потребує багато енергії й іноді — значних витрат. Завдяки NoFrost вам не доведеться витрачати купу зусиль на розморожування холодильника, тож ви матимете більше часу на інші справи та зможете зекономити гроші.

Доводчик SoftSystem

Існує багато причин відкривати холодильник — від сніданку до нічного перекусу. А з Liebherr це ви робитимете це із задоволенням: завдяки технології SoftSystem двері холодильника закриваються не просто м'яко та щільно, а й зручно, легко та безшумно. Пляшки у дверях залишаються в безпеці: нічого не гримить і не хитається.

Сенсорний дисплей

Це дійсно вражає: завдяки сенсорному дисплею користуватися холодильником Liebherr просто й ви робитимете це інтуїтивно. Усі функції чітко впорядковані. За допомогою дотиків можна легко вибирати функції та перевіряти поточну температуру холодильника.

Може бути доповнений модулем SmartDeviceBox

Хочете бути готові до майбутнього розумного будинку? Ваш Liebherr буде радий вам допомогти: ви можете дообладнати його модулем SmartDeviceBox, який виведе ваш Liebherr в інтернет. SmartDeviceBox встановлюється кількома простими рухами і вже сьогодні відкриває вам весь світ цифрових можливостей.

Дуже тиха робота / SuperSilent

Вам доведеться прислухатися, щоб почути, як працює Liebherr. Чому так? Усі холодильні компоненти, такі як компресори, клапани, вентилятори й випаровувачі оптимізовано й пристосовано для спільного використання. Так ви чутимете на своїй кухні лише те, що хочете.

Режим EnergySaver

Хочете водночас заощаджувати електроенергію та гроші? З холодильником Liebherr це буде дуже легко, адже в нього є спеціальний режим. Якщо ввімкнути режим EnergySaver, стандартна температура підвищиться на два градуси. Тому вашому Liebherr потрібно буде ще менше електроенергії, а продукти залишатимуться свіжими.

Швидка заморозка SuperFrost

Хочете заморозити свіжі фрукти так, щоб вони не втратили вітаміни? Увімкніть режим SuperFrost, щоб збільшити інтенсивність охолодження в морозильній камері. Так підтримуватиметься стала температура, коли ви покладете незаморожені продукти. Режим SuperFrost також зберігає електроенергію: якщо не вимкнути функцію вручну, вона деактивується автоматично через 65 годин.

Блокування дисплея

Дисплей, що світиться, як магніт для дітей — Liebherr також знає про це. Тому дисплей оснащено функцією блокування, щоб запобігти ненавмисній зміні налаштувань. Цю функцію можна легко вимкнути.

Режим PartyMode

Можна зустрічати гостей: холодильник Liebherr готовий до вечірки. У режимі PartyMode вмикаються функції SuperCool і SuperFrost. Через 24 години пристрій автоматично повертається у звичайний режим роботи.

Функція BottleTimer

Чи було у вас таке, що ви клали пляшку вина в морозильник, щоб швидко охолодити, і забували про неї? Завдяки функції BottleTimer ця проблема залишиться в минулому: для швидкого охолодження вмикається функція SuperFrost. Коли пляшка охолоджується до оптимальної температури, у додатку Lieberr з'являється нагадування про те, що потрібно забрати її.

Попередження про відкриті двері

Попередження про відкриті двері гарантує оптимальне використання енергії та забезпечення належного стану продуктів. Якщо двері холодильника відкриті занадто довго, спрацьовує попередження — блимає світло та вмикається звуковий сигнал. Тривалість проміжку для спрацювання попередження встановлюєте ви: 1, 2 або 3 хвилини.

Режим SabbathMode

За правилами шабату в суботу нічого не працює. Це стосується й електроприладів. Ваш Liebherr це врахує. У режимі SabbathMode освітлення, звуки та дисплей холодильника повністю вимкнено. Через 80 годин режим SabbathMode вимикається.

Форма для кубиків льоду

Завжди приємно чути, як кубики льоду поклацують у склянці. Тому форма для кубиків льоду в морозильній камері — це незмінна класика. За допомогою форми в холодильнику Liebherr ви зможете заздалегідь приготувати 21 кубик льоду. Ви самі визначаєте розмір кубиків відповідно до кількості води.

Замінний дверний ущільнювач

Якщо через кілька років ви захочете замінити дверний ущільнювач холодильника Liebherr, то зможете зробити це самостійно. Дверний ущільнювач легко знімається та встановлюється. Тому ви завжди будете впевнені, що цей елемент бездоганний і гігієнічно чистий.



Технічні характеристики

Габариты, см.:
 
Высота
87.2
Ширина
Глубина
Объем морозильной камеры, л
86
Кол-во компрессоров
1
Кол-во секций
Тип разморозки
Цвет
белый

Комплекти та аксесуари:

* Зовнішній вигляд, характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Детальну інформацію уточнюйте у менеджера з продажу або на офіційному сайті виробника.
Якщо Ви помітили помилку в описі повідомте нам, будь ласка.

Відгуки 0

Рейтинг:
Антиспам.
Введіть слово - tehnostar
Популярні моделі:
Товари зі знижкою:
Вбудовані морозильні камери
14999 грн
16100 грн.
Вбудовані морозильні камери
23899 грн
28354 грн.
Переглянуті товари:
Вбудовані морозильні камери
50599 грн
Вгору