Працюємо ПН-ПТ 9-17 год, СБ 10-14, НД - вихідний . Довіра та Турбота - Людям, Україні - Перемога!

Холодильник Liebherr XRFsd 5255

Код: 4500211
129999 грн.
Немає
Оплата частинами
Оплата частинами 5 платежів по 26000 грн.
По Києву - до 400 грн.;
По Україні - Нова Пошта;
Експрес - 500 грн.
По факту доставки
Купити в кредит
Безготівка з ПДВ
36 месяцев
Повернення/обмін
14 днів
Сервіси
Встановлення
Під час доставки
Сертифікована гарантія

Опис

SmartSteel

Поверхня SmartSteel підкреслює високу якість холодильника Liebherr та унікальність його дизайну. Завдяки горизонтальному шліфуванню нержавіюча сталь помітно виділяється, а поверхня має шовковистий блиск та приємна на дотик. Спеціальне захисне покриття робить менш помітними сліди від пальців і легко миється.

Рейлінгова ручка (з вбудованим механізмом відкривання)

Легке відкривання. Практична й стильна рейлінгова ручка з вбудованим механізмом відкривання дає змогу відчиняти двері пристрою без особливих зусиль навіть кілька разів поспіль. Елегантні ручки в мінімалістичному стилі також прикрашають вигляд холодильника.

Обігрів бічних стінок

Завдяки обігріву бічних стінок цей холодильник можна встановити в конфігурації Side-By-Side без ризику виникнення проблем із конденсацією.

Функція для зберігання овочів та фруктів Fruit & Vegetable-Safe

Хрусткий салат і соковиті полуниці — найніжніші продукти заслуговують на особливе місце, щоб довше залишатися свіжими. Відділення BioFresh. У відділенні Fruit & Vegetable температура становить майже 0°C. Завдяки високому рівню вологи та герметичності це відділення чудово підходить для незапакованих овочів і фруктів. Вам не потрібно нічого налаштовувати.

Контейнер DrySafe

Хочете, щоб ніжне філе телятини або молоко залишалися свіжими якомога довше? Про це потурбується BioFresh: у відділенні Meat & Dairy температура становить майже 0°C — це ідеальні умови зберігання для делікатних продуктів. А найкраще те, що все досконало налаштовано вже на заводі, щоб ваші продукти довше залишалися свіжими.

Світлодіодне освітлення BioFresh

Насолоджуйтеся свіжими овочами та фруктами. Завдяки світлодіодному освітленню продукти у відділенні BioFresh виглядатимуть якнайкраще. Точки освітлення розташовані над відділенням BioFresh і у вигляді стійок з обох боків. Вони сягають верхньої частини відділення BioFresh, забезпечуючи там найяскравіше освітлення.

Торкніться та проведіть пальцем

Liebherr виконає будь-яке ваше бажання: завдяки інтуїтивно зрозумілому сенсорному дисплею керувати ним дуже просто. Наприклад, щоб вибрати функцію SuperCool, достатньо торкнутися кольорового дисплея та провести по ньому пальцем. Так само легко можна регулювати температуру. Коли ви нічого не налаштовуєте на дисплеї, на ньому відображається поточна температура.

Може бути доповнений модулем SmartDeviceBox

Хочете бути готові до майбутнього розумного будинку? Ваш Liebherr буде радий вам допомогти: ви можете дообладнати його модулем SmartDeviceBox, який виведе ваш Liebherr в інтернет. SmartDeviceBox встановлюється кількома простими рухами і вже сьогодні відкриває вам весь світ цифрових можливостей.

Задня стінка SmartSteel

Задню стінку холодильника виготовлено з матеріалу SmartSteel, завдяки чому він має вишуканий вигляд. SmartSteel сподобаєтьсяF навіть вашим продуктам: нержавіюча сталь безпечна для них і гігієнічна. На матеріалі SmartSteel менш помітні сліди від пальців, тому холодильник виглядає ще охайнішим.

LightTower

Вас неодмінно порадує оптимальне освітлення інтер’єру. Блоки LightTower забезпечують якнайкраще освітлення продуктів на великій площі. Оскільки блоки LightTower врівень вбудовані в бічні стінки, залишається більше місця для продуктів.

InteriorFit

Доповніть лаконічний дизайн своєї кухні. Наші пристрої точно розташовуються в ніші глибиною 60 см. Звідти виступають лише двері, забезпечуючи в такий спосіб оптимальний доступ до заглибленої або звичайної ручки. Тож холодильник Liebherr не відвертає уваги від вашої кухні, а є лише родзинкою в її інтер'єрі.

Доводчик SoftSystem

Існує багато причин відкривати холодильник — від сніданку до нічного перекусу. А з Liebherr це ви робитимете це із задоволенням: завдяки технології SoftSystem двері холодильника закриваються не просто м’яко та щільно, а й зручно, легко та безшумно. Пляшки у дверях залишаються в безпеці: нічого не гримить і не хитається.

SoftTelescopic

Вам завжди буде приємно відкривати відділення BioFresh: вас радуватимуть не лише свіжі продукти, а й те, що відділення відкривається легко, а закривається м’яко й автоматично. Це можливо завдяки телескопічним напрямним. А завдяки збільшеній ширині ви бачитимете все, що лежить у відділенні.

Система PowerCooling

Хочете бути певні, що холод розподіляється відносно рівномірно? Про це потурбується система PowerCooling: потужний і водночас тихий вентилятор розподіляє холодне повітря по всьому холодильнику.

SuperSilent

Вам доведеться прислухатися, щоб почути, як працює Liebherr. Чому так? Усі холодильні компоненти, такі як компресори, клапани, вентилятори й випаровувачі оптимізовано й пристосовано для спільного використання. Так ви чутимете на своїй кухні лише те, що хочете.

VarioSafe

Для таких маленьких предметів, як стаканчики з йогуртом, баночки з варенням і тюбики, також потрібне місце. У холодильнику Liebherr є відділення VarioSafe. Це відділення з можливістю регулювання за висотою, завдяки якому вам удасться впорядкувати свої продукти. Просто розташуйте дворівневе відділення VarioSafe у тому місці в холодильнику, де вам потрібно.

Дверна полиця

Хочете мати надійне місце для зберігання напоїв і продуктів? А ще хочете, щоб до них було легко дістатися? Використовуйте наші дверні лотки. Їх можна регулювати за висотою відповідно до потреб. Можна також використовувати практичний висувний і знімний тримач, у якому зручно розташовувати пляшки.

Окрема скляна полиця

Щоб поставити в холодильник графин або високу посудину, вам не потрібно знімати всю скляну панель. Чому так? Є скляна панель, яка розкладається на кілька частин: просто вставте передню частину панелі під задню — і готово. Завдяки цьому ви зможете розмістити високі контейнери попереду й у вас залишиться достатньо місця для інших продуктів.

Поличка у внутрішніх дверцятах з регулюванням по висоті

Використовуйте весь простір холодильника Liebherr відповідно до своїх потреб. Для цього вам стануть у пригоді дверні полиці, які встановлюються на різній висоті. Їх положення можна швидко й легко змінювати будь-коли, тож ви зможете організувати простір на власний розсуд і безпечно зберігати різноманітні посудини й продукти.

Сатиновані скляні панелі з декоративними планками з нержавіючої сталі

Завдяки матовим полицям із безпечного скла, оздобленим планками з нержавіючої сталі, вас радуватиме яскравий вигляд холодильника кожного разу, коли ви відчинятимете дверцята. Полиці зручно переставляються на іншу висоту лише одним рухом. На матовій скляній поверхні майже непомітні подряпини. До того ж вона надає внутрішній частині холодильника гарного й вишуканого вигляду, який зберігається протягом багатьох років.

Зручне регулювання висоти для скляних полиць

Потрібно поставити в холодильник велику посудину? Просто відкоригуйте висоту скляних полиць. Можна легко регулювати положення окремих полиць, навіть якщо на них лежать продукти.

Режим CleaningMode

Досі під час чищення холодильника вибираєте, вимкнути його, щоб заощадити енергію, чи залишити ввімкненим, щоб було краще видно? Режим CleaningMode позбавляє від цієї проблеми: охолодження вимикається, а освітлення й далі працює. Так ви зможете легко очистити свій Liebherr.

Режим EnergySaver

Хочете водночас заощаджувати електроенергію та гроші? З холодильником Liebherr це буде дуже легко, адже в нього є спеціальний режим. Якщо ввімкнути режим EnergySaver, стандартна температура підвищиться на два градуси. Тому вашому Liebherr потрібно буде ще менше електроенергії, а продукти залишатимуться свіжими.

Режим PartyMode

Можна зустрічати гостей: холодильник Liebherr готовий до вечірки. У режимі PartyMode вмикаються функції SuperCool і SuperFrost. Через 24 години пристрій автоматично повертається у звичайний режим роботи.

Блокування дисплея

Дисплей, що світиться, як магніт для дітей — Liebherr також знає про це. Тому дисплей оснащено функцією блокування, щоб запобігти ненавмисній зміні налаштувань. Цю функцію можна легко вимкнути.

Режим NightMode

Холодильник Liebherr не турбуватиме ваш сон: у режимі NightMode він вимикає всі звуки. Навіть IceMaker поводиться тихенько, як мишка. Внутрішнє освітлення приглушується, тому не засліпить вас, коли ви вночі відкриєте холодильник.

Режим HolidayMode

Збираєтеся в подорож? Тоді влаштуйте відпустку й своєму Liebherr: У режимі HolidayMode вентилятор і функція SuperCool вимкнені, а холодильник установлює температуру на +15°C. Це допомагає заощадити електроенергію та запобігає утворенню неприємних запахів. Морозильна камера, звісно ж, продовжує працювати.

Функция SuperCool

Хочете, щоб у холодильнику була оптимальна температура, навіть якщо ви покладете в нього теплі продукти з ринку? Для цього ми додали функцію SuperCool: якщо ввімкнути її, ваш Liebherr працюватиме зі збільшеною потужністю, доки свіжі продукти не охолодяться до температури вже наявних. Після цього функція SuperCool автоматично вимкнеться (найпізніше — через 12 годин).

Режим SabbathMode

За правилами шабату в суботу нічого не працює. Це стосується й електроприладів. Ваш Liebherr це врахує. У режимі SabbathMode освітлення, звуки та дисплей холодильника повністю вимкнено. Через 80 годин режим SabbathMode вимикається.

Полиця для пляшок над сейфом BioFresh

Ви чекаєте на гостей і хочете охолодити трохи більше напоїв, ніж зазвичай? Їх можна поставити на полицю над відділенням BioFresh: просто зніміть скляну панель над полицею, щоб мати змогу поставити пляшки різного розміру.

Фільтр активованого вугілля FreshAir

Не всі продукти пахнуть приємно. Для вашого Liebherr це не проблема. Завдяки фільтру з активованим вугіллям FreshAir повітря в холодильнику завжди буде свіжим. Фільтр розташований на шляху руху повітряного потоку в корпусі вентилятора та значною мірою нейтралізує запахи. Завдяки індикації на дисплеї ви завжди знатимете, коли потрібно замінити фільтр.

Маслянка

Маслянка також має відповідати особливим вимогам. Вона має бути довговічна та приваблива, а також ідеально підходити для розташування в дверях холодильника. Завдяки прозорій кришці ви завжди бачите, скільки масла залишилося. Кришку та дно маслянки можна мити в посудомийній машині. Вони так міцно кріпляться між собою, що маслянку можна переносити просто за кришку.

Лоток для яєць 2 в 1

Любите курячі яйця? Холодильник Liebherr також. Тому в ньому є лоток для яєць 2 в 1. У ньому можна розмістити до 20 курячих або до 24 перепелиних яєць. Лоток для яєць складається з внутрішньої та зовнішньої частини, які можна вставляти одна в одну. Щоб використовувати лоток для перепелиних яєць, поверніть полицю.

Місце для деко

АХочете, щоб домашній фруктовий торт залишався свіжим? Або потрібно десь залишити підготовану піцу, щоб пізніше спекти? У вашому Liebherr знайдеться місце навіть для деко. Дуже зручно, що двері в холодильнику відкриваються на 90°, тож ви зможете легко поставити й дістати деко.

NoFrost

Відкриваючи морозильну камеру ви хочете бачити продукти, а не лід або іній. Технологія NoFrost захищає морозильну камеру від обледеніння, що зазвичай потребує багато енергії й іноді — значних витрат. Завдяки NoFrost вам не доведеться витрачати купу зусиль на розморожування холодильника, тож ви матимете більше часу на інші справи та зможете зекономити гроші.

Верхнє світлодіодне освітлення

Коли ви відкриваєте ящики морозильника Liebherr, вас радує не лише вигляд продуктів, а й приємне освітлення, яке забезпечують потужні, довговічні й екологічні світлодіоди. Вони не лише освітлюють вміст морозильної камери, а й є незвичайним елементом дизайну.

Індикація статусу

Хочете бути впевнені, що ваш пристрій працює як слід? Завдяки індикації статусу на дисплеї, вбудованому у двері холодильника, це можна швидко перевірити. Синє світло сигналізує, що все гаразд. Якщо статус не відповідає нормі, дисплей засвічується й блимає червоним, а також лунає звуковий сигнал.

SpaceBox

У холодильнику Liebherr можна розміщувати навіть продукти великого розміру. Адже для величезної індички або багаторівневого торта з морозива справді потрібно більше місця. Для таких випадків у пристрої Liebherr передбачено ящик SpaceBox. Його висота становить 250 мм, тому він забезпечує багато додаткового простору навіть для великих заморожених продуктів. Крім того, ви можете індивідуально організувати місце для зберігання.

FrostProtect

Морозильні камери не завжди встановлюються в опалюваних приміщеннях, інколи їх розміщують у холодних гаражах або господарських будовах. Пристрій Liebherr добре підготовлений до таких умов експлуатації, оскільки всі його компоненти розраховані для роботи при температурі навколишнього середовища до –15 °C.

Висувний ящик зі зручною функцією нахилу

Зазвичай верхній ящик морозильної камери — малодоступне місце, тому що туди складно зазирнути. Цю проблему допоможе вирішити висувний ящик, який відкидається завдяки невеликому нахилу під час відкривання. Тож ви завжди все бачитиме й вам буде зручніше класти й виймати заморожені продукти. А завдяки стопору висування ящик не випадатиме.

Сатиновані скляні панелі з декоративними планками з нержавіючої сталі

Завдяки матовим полицям із безпечного скла, оздобленим планками з нержавіючої сталі, вас радуватиме яскравий вигляд холодильника кожного разу, коли ви відчинятимете дверцята. Полиці зручно переставляються на іншу висоту лише одним рухом. На матовій скляній поверхні майже непомітні подряпини. До того ж вона надає внутрішній частині холодильника гарного й вишуканого вигляду, який зберігається протягом багатьох років.

SuperFrost

Хочете заморозити свіжі фрукти так, щоб вони не втратили вітаміни? Увімкніть режим SuperFrost, щоб збільшити інтенсивність охолодження в морозильній камері. Так підтримуватиметься стала температура, коли ви покладете незаморожені продукти. Режим SuperFrost також зберігає електроенергію: якщо не вимкнути функцію вручну, вона деактивується автоматично через 65 годин.

BottleTimer

Чи було у вас таке, що ви клали пляшку вина в морозильник, щоб швидко охолодити, і забували про неї? Завдяки функції BottleTimer ця проблема залишиться в минулому: для швидкого охолодження вмикається функція SuperFrost. Коли пляшка охолоджується до оптимальної температури, у додатку Lieberr з'являється нагадування про те, що потрібно забрати її.

Дверна сигналізація

Попередження про відкриті двері гарантує оптимальне використання енергії та забезпечення належного стану продуктів. Якщо двері холодильника відкриті занадто довго, спрацьовує попередження — блимає світло та вмикається звуковий сигнал. Тривалість проміжку для спрацювання попередження встановлюєте ви: 1, 2 або 3 хвилини.

Акумулятор холодного зберігання

Акумулятори холоду допомагають підтримувати належну температуру як у холодильнику, так і поза ним. Вони забезпечують холод для заморожених продуктів усередині морозильної камери на період відключення електроенергії. Їх також можна взяти із собою, щоб їжа та напої в сумці не нагрівалися. До речі, у моделях SmartFrost для економії місця вони зберігаються в морозильній камері.

VarioSpace

Плануєте зберегти багаторівневий торт із морозива до літньої вечірки? Жодних проблем, якщо у вас є морозильна камера Liebherr. Вона дає змогу збільшувати місце зберігання саме для таких випадків. Завдяки системі VarioSpace можна легко вийняти висувні ящики й розташовані під ними скляні полиці, щоб створити додатковий простір для розміщення високих продуктів.

Лоток для кубиків льоду

Завжди приємно чути, як кубики льоду поклацують у склянці. Тому форма для кубиків льоду в морозильній камері — це незмінна класика. За допомогою форми в холодильнику Liebherr ви зможете заздалегідь приготувати 21 кубик льоду. Ви самі визначаєте розмір кубиків відповідно до кількості води.

Лоток для морозильної камери

Хочете, щоб розморожені ягоди були свіжими та соковитими, а не компотом? Для таких делікатних продуктів можна скористатися тацею для заморожування. Розкладіть фрукти й зелень на пластиковій таці, щоб швидко заморозити їх, не роздавивши. Тацю для заморожування можна легко підвісити в морозильній камері та вийняти з неї.

Змінне ущільнення дверей

Якщо через кілька років ви захочете замінити дверний ущільнювач холодильника Liebherr, то зможете зробити це самостійно. Дверний ущільнювач легко знімається та встановлюється. Тому ви завжди будете впевнені, що цей елемент бездоганний і гігієнічно чистий.

Регульовані ніжки

За допомогою двох регульованих ніжок холодильник можна оптимально вирівняти й поставити в потрібне місце, зокрема на нерівній поверхні. Відтак він абсолютно щільно зачинятиметься, не пропускатиме всередину тепло й у ньому не утворюватиметься конденсат. При цьому ви заощаджуватимете електроенергію й гроші.

Оснащення, придатне для миття в посудомийній машині

Оснащення вашого Liebherr подвійно зручно: з одного боку, він допомагає в повсякденному використанні, а з іншого боку, його легко чистити. Потрібно помити маслянку, Flex System або форму для кубиків льоду? Просто поставте їх в посудомийну машину. Завдяки цьому у вас залишиться більше часу для інших справ.

 



Технічні характеристики

Габарити, см:
 
Висота
185,5
Ширина
120.4
Глибина
67.5
Полезный объем, л:
 
Общий
651
Холодильное отделение
245
Морозильное отделение
271
Технические данные:
 
Класс энергопотребления
Управление температурой
Система охлаждения(холодильник)
Количество компрессоров
Система охлаждения(морозильник)
Дополнительные функции:
 
Дисплей
Льдогенератор
Тип:
Side-by-Side

Комплекти та аксесуари:

Встановлення та підлючення
700 грн
* Зовнішній вигляд, характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Детальну інформацію уточнюйте у менеджера з продажу або на офіційному сайті виробника.
Якщо Ви помітили помилку в описі повідомте нам, будь ласка.

Відгуки 0

Рейтинг:
Антиспам.
Введіть слово - tehnostar
Популярні моделі:
Товари зі знижкою:
Холодильники
10999 грн
12860 грн.
Холодильники
10299 грн
11138 грн.
Холодильники
24920 грн
Холодильники
12399 грн
14024 грн.
Холодильники
16099 грн
17822 грн.
Холодильники
27999 грн
36999 грн.
Переглянуті товари:
Холодильники
129999 грн
Вгору