Працюємо ПН-ПТ 9-17 год, СБ 10-14, НД - вихідний . Довіра та Турбота - Людям, Україні - Перемога!

Холодильник Liebherr SRBsdd 5260

Код: 4557611
95500 грн.
Немає
Оплата частинами
Оплата частинами 5 платежів по 19100 грн.
По Києву - до 400 грн.;
По Україні - Нова Пошта;
Експрес - 500 грн.
По факту доставки
Купити в кредит
Безготівка з ПДВ
36 месяцев
Повернення/обмін
14 днів
Сервіси
Встановлення
Під час доставки
Сертифікована гарантія

Опис

Fish & Seafood-Safe

Полюбляєте рибу? У холодильнику Liebherr вона буде свіжою. У контейнері Fish & Seafood-Safe риба й морепродукти зберігаються при оптимальній температурі –2 °C, як у спеціалізованих магазинах. Розмір зони з температурним режимом –2 °C можна змінювати на власний розсуд, а на решті поверхні зберігати м’ясні й молочні продукти при оптимальній температурі 0 °C. Коли зона –2 °C активна, це відображається на світлодіодному дисплеї.

Fruit & Vegetable-Safe

"Хрусткий салат і соковиті полуниці – найніжніші продукти заслуговують на особливе місце, щоб довше залишатися свіжими. Відділення BioFresh. У відділенні Fruit & Vegetable температура становить майже 0 °C. Завдяки високому рівню вологи та герметичності це відділення чудово підходить для незапакованих овочів і фруктів. Вам не потрібно нічого налаштовувати. "

DrySafe

"Хочете, щоб ніжне філе телятини або молоко залишалися свіжими якомога довше? Про це потурбується BioFresh: у відділенні Meat & Dairy температура становить майже 0 °C – це ідеальні умови зберігання для делікатних продуктів. А найкраще те, що все досконало налаштовано вже на заводі, щоб ваші продукти довше залишалися свіжими. "

LightTower

"Вас неодмінно порадує оптимальне освітлення інтер’єру. Блоки LightTower забезпечують якнайкраще освітлення продуктів на великій площі. Оскільки блоки LightTower врівень вбудовані в бічні стінки, залишається більше місця для продуктів. "

Торкніться та проведіть пальцем

"Liebherr виконає будь-яке ваше бажання: завдяки інтуїтивно зрозумілому сенсорному дисплею керувати ним дуже просто. Наприклад, щоб вибрати функцію SuperCool, достатньо торкнутися кольорового дисплея та провести по ньому пальцем. Так само легко можна регулювати температуру. Коли ви нічого не налаштовуєте на дисплеї, на ньому відображається поточна температура. "

SmartSteel

Поверхня SmartSteel підкреслює високу якість холодильника Liebherr та унікальність його дизайну. Завдяки горизонтальному шліфуванню нержавіюча сталь помітно виділяється, а поверхня має шовковистий блиск та приємна на дотик. Спеціальне захисне покриття робить менш помітними сліди від пальців і легко миється.



Технічні характеристики

Габарити, см:
 
Висота
185.5
Ширина
59.7
Глибина
67.5
Полезный объем, л:
 
Общий
384
Холодильное отделение
384
Технические данные:
 
Класс энергопотребления
Управление температурой
Система охлаждения(холодильник)
Дополнительные функции:
 
Подключение к водоснабжению
Нулевая камера
Дисплей
Диспенсер
Льдогенератор
Тип компрессора
Цвет
Тип:
однодверные

Комплекти та аксесуари:

Встановлення та підлючення
700 грн
* Зовнішній вигляд, характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Детальну інформацію уточнюйте у менеджера з продажу або на офіційному сайті виробника.
Якщо Ви помітили помилку в описі повідомте нам, будь ласка.

Відгуки 0

Рейтинг:
Антиспам.
Введіть слово - tehnostar
Популярні моделі:
Товари зі знижкою:
Холодильники
10999 грн
12860 грн.
Холодильники
10299 грн
11138 грн.
Холодильники
24920 грн
Холодильники
12399 грн
14024 грн.
Холодильники
16099 грн
17822 грн.
Холодильники
27999 грн
36999 грн.
Переглянуті товари:
Холодильники
95500 грн
Вгору