Працюємо ПН-ПТ 9-17 год, СБ 10-14, НД - вихідний . Довіра та Турбота - Людям, Україні - Перемога!

Холодильник Liebherr CN 5735

Код: 3323450
55999 грн.
60758 грн.
В наявності
Оплата частинами
Оплата частинами 5 платежів по 11200 грн.
По Києву - до 400 грн.;
По Україні - Нова Пошта;
Експрес - 500 грн.
По факту доставки
Купити в кредит
Безготівка з ПДВ
36 месяцев
Повернення/обмін
14 днів
Сервіси
Встановлення
Під час доставки
Сертифікована гарантія

Опис

Liebherr CN 5735 - ідеальне збалансоване рішення для вашої кухні. Разом з цим окремим двокамерним холодильником ви зможете тривалий термін комфортно зберігати продукти будь-якого типу, а також швидко і якісно заморожувати фрукти, овочі, м'ясо і рибу без втрати якості, вітамінів і смаку. Неймовірно містка, економна модель, виконана в класичному фірмовому дизайні, який дозволить пристрою гармонійно вписатися в сучасний інтер'єр.

ТЕХНОЛОГІЇ

SuperCool Зручний автоматичний режим, який знижує температуру в холодильній камері до 2°C, дозволяє швидко охолодити необхідні продукти та страви. Режим вимикається після 12 годин роботи.

PowerCooling Тривале збереження свіжості продуктів залежить не тільки від умов, а й від того, наскільки швидко вони були охолоджені після покупки. У холодильниках Liebherr передбачений вбудований вентилятор PowerCooling, що дозволяє швидко охолодити продукти, підтримуючи рівномірну температуру у всій камері. У моделях серії BluPerformance вентилятор PowerCooling має повітряний фільтр FreshAir. Завдяки цьому всередині холодильника підтримується оптимальна якість повітря.

SuperFrost Функція швидкого заморожування. Температура в морозильній камері знижується до -28°C, що дозволяє швидко та правильно заморозити ваші продукти із збереженням вітамінів та корисних речовин.

DuoCooling Технологія використання двох незалежних один від одного холодильних контурів, що дає можливість вільно регулювати температуру в холодильній та морозильній камері. Аж до повного відключення холодильної камери без втрат морозильної. Змішування запахів між камерами повністю відсутнє. Крім того, DuoCooling дозволяє використовувати різні технології охолодження: класичну краплинну систему у холодильній камері та NoFrost у морозильній камері. Це означає, що ви отримуєте найкраще: оптимальна вологість та необвітрені продукти в холодильнику, а також відсутність льоду на стінках морозильника.

FrostControl Оцініть якість та термін зберігання заморожених продуктів після тривалого вимкнення живлення. Функція відображає найвищу температуру в морозильній камері.

VarioSpace Повна свобода розміщення продуктів у морозильній камері. Завдяки спеціальним контейнерам ви можете самі підлаштовувати корисний об'єм під себе та розміщувати продукти будь-яких габаритів.

NoFrost Більше ніякої утомливої ​​ручної розморозки. Завдяки цій технології продукти охолоджуються за допомогою циркуляції холодного повітря, через що в морозильній камері не утворюється крига.

FrostSafe Прозорі висувні ящики, які економлять місце в морозильному відділенні і відокремлюють один від одного продукти, що погано поєднуються для зберігання. Виготовляються із екологічно чистого пластику.

BioCool Унікальна технологія для правильного зберігання фруктів та овочів. Створіть ідеальні умови та повністю контролюйте рівень вологості у контейнерах за допомогою спеціального повзунка.

SmartDevice Технологія, за допомогою якої ви можете керувати холодильником та морозильною камерою віддалено за допомогою смартфона та фірмової програми. Ви також можете отримувати інформацію про поточний температурний режим, сповіщення про помилки та повну статистику приладу.

Додаткова інформація

  • Загальний об'єм: 437 л
  • Корисний об'єм: 402 л
  • Клас енергоефективності: A+++
  • Рівень шуму: 38 дБ
  • Габарити (В/Ш/Г): 201 х 70 х 66,5 см

Liebherr CN 5735 – інноваційна смарт-модель із останнього покоління приладів BluPerformance. Дане покоління пристроїв відрізняється неймовірною потужністю і мінімальним енергоспоживанням, а також практично безшумною роботою. Ідеальний баланс технічної досконалості та витонченого дизайну.



Технічні характеристики

Габарити, см:
 
Висота
201
Ширина
70
Глибина
66.5
Полезный объем, л:
 
Общий
402
Холодильное отделение
296
Морозильное отделение
106
Технические данные:
 
Класс энергопотребления
Управление температурой
Количество компрессоров
Система охлаждения(морозильник)
Дополнительные функции:
 
Подключение к водоснабжению
Нулевая камера
Дисплей
Диспенсер
Льдогенератор
Тип компрессора
Цвет
Тип:
с нижней морозильной камерой

Комплекти та аксесуари:

Встановлення та підлючення
700 грн
* Зовнішній вигляд, характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Детальну інформацію уточнюйте у менеджера з продажу або на офіційному сайті виробника.
Якщо Ви помітили помилку в описі повідомте нам, будь ласка.

Відгуки 0

Рейтинг:
Антиспам.
Введіть слово - tehnostar
Популярні моделі:
Товари зі знижкою:
Холодильники
10999 грн
12860 грн.
Холодильники
10299 грн
11138 грн.
Холодильники
24920 грн
Холодильники
12399 грн
14024 грн.
Холодильники
16099 грн
17822 грн.
Холодильники
27999 грн
36999 грн.
Переглянуті товари:
Холодильники
55999 грн
60758 грн.
Вгору