Працюємо ПН-ПТ 9-17 год, СБ 10-14, НД - вихідний . Довіра та Турбота - Людям, Україні - Перемога!

Холодильник Liebherr CBNef 5735

Код: 3008780
74999 грн.
В наявності
Оплата частинами
Оплата частинами 5 платежів по 15000 грн.
По Києву - до 400 грн.;
По Україні - Нова Пошта;
Експрес - 500 грн.
По факту доставки
Купити в кредит
Безготівка з ПДВ
36 месяцев
Повернення/обмін
14 днів
Сервіси
Встановлення
Під час доставки
Сертифікована гарантія

Опис

BluPerformance Більше місця для зберігання продуктів харчування, економічність та ефективність роботи, тиша, комфорт при експлуатації та чудовий дизайн: В області охолодження та заморожування прилади Liebherr серії BluPerformance встановлюють нові акценти та стандарти.

BioFresh Секція BioFresh забезпечує оптимальні умови для збереження свіжості продуктів протягом тривалого часу. При температурі трохи вище 0°C та ідеальній вологості повітря овочі та фрукти, м'ясо та риба зберігають усі корисні речовини.

Далі NoFrost Система NoFrost забезпечує заморожування продуктів за допомогою циркуляції охолодженого повітря та відведення вологи. Завдяки цьому, у морозильному відділенні не утворюється льоду та інею.

DuoCooling "Завдяки двом роздільним холодильним контурам, за допомогою системи DuoCooling можна точно встановлювати температуру для морозильного та холодильного відділень незалежно один від одного. При цьому між ними не відбувається повітрообміну. ​​Таким чином, запобігає передачі запахів і завітрюванню продуктів."

Покриття SmartSteel На покритті SmartSteel набагато менш помітні відбитки пальців, і його легко очистити.

Сенсорний дисплей 2,4' Сенсорний дисплей 2,4'' з високою роздільною здатністю та контрастом, встановлений за дверима, дозволяє здійснювати інтуїтивно зрозуміле налаштування температури.

Контейнери секції BioFresh на телескопічних напрямних Контейнери секції BioFresh легко висуваються на телескопічних напрямних і легко виймаються, навіть якщо двері відкриті під кутом 90°.

GlassLine Полиці серії GlassLine із загартованого скла можна встановлювати на різну висоту для зручності розподілу продуктів усередині камери. Вони мають удароміцність, стійкість до утворення подряпин і легко миються. Завдяки складаній полиці легко створюється необхідний обсяг зберігання високих продуктів.

Ручка з вбудованим штовхачем "Елегантні ручки із вбудованими штовхачами відрізняються міцністю конструкції та зручністю при відчиненні дверей.

Світлодіоди Світлодіоди забезпечують гарне освітлення внутрішнього простору, мають тривалий термін служби, не вимагають обслуговування, економлять простір та електроенергію. Мінімальне теплове випромінювання також сприяє збереженню свіжості продуктів. PowerCooling Висока продуктивність

PowerCooling забезпечує швидке охолодження свіжих продуктів при рівномірній температурі у всьому внутрішньому просторі. Фільтр з активованим вугіллям FreshAir, вбудований у вентилятор, очищає повітря та перешкоджає утворенню неприємних запахів. Спеціальна функція в системі керування нагадує час заміни фільтра.

SmartDevice Приладами Liebherr з позначкою „SmartDevice“ можна керувати за допомогою комп'ютера або мобільного пристрою завдяки модулю SmartDeviceBox, який можна замовити як аксесуар. Деякі моделі вже мають модуль SmartDeviceBox, про це свідчить буквений індекс „i“ в абревіатурі приладу, наприклад, KBi 4350.

SmartSteel Покриття SmartSteel робить відбитки пальців на поверхні менш помітними. Завдяки нанесенню покриття поверхня з нержавіючої сталі легше очищається, крім того, вона стає більш стійкою до подряпин.

SuperCool Режим SuperCool має високий потенціал для швидкого охолодження свіжих продуктів, поміщених для зберігання. Підвищення в холодильному відділенні температури з +2°С до вихідного значення відбувається автоматично залежно від часу або кількості продуктів, що сприяє економії електроенергії.

SuperFrost Режим SuperFrost має великий потенціал для заморожування свіжих продуктів із збереженням вітамінів. Підвищення в морозильному відділенні температури з -32°С до вихідного значення відбувається автоматично залежно від часу або кількості продуктів, що сприяє економії електроенергії.

Ущільнювач дверей Змінний ущільнювач дверей забезпечує чистоту та безпеку зберігання харчових продуктів. Він відповідає кольору дверей чи корпусу пристрою. Його легко встановлювати, чистити та замінювати.

VarioSpace Система VarioSpace забезпечує можливість розміщення у морозильній камері великих продуктів, які не вміщуються у стандартний контейнер.



Технічні характеристики

Габарити, см:
 
Висота
201
Ширина
70
Глибина
66.5
Полезный объем, л:
 
Общий
381
Холодильное отделение
275
Морозильное отделение
106
Технические данные:
 
Класс энергопотребления
Управление температурой
Количество компрессоров
Система охлаждения(морозильник)
Дополнительные функции:
 
Нулевая камера
Дисплей
Диспенсер
Льдогенератор
Тип:
с нижней морозильной камерой

Комплекти та аксесуари:

Встановлення та підлючення
700 грн
* Зовнішній вигляд, характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Детальну інформацію уточнюйте у менеджера з продажу або на офіційному сайті виробника.
Якщо Ви помітили помилку в описі повідомте нам, будь ласка.

Відгуки 0

Рейтинг:
Антиспам.
Введіть слово - tehnostar
Популярні моделі:
Товари зі знижкою:
Холодильники
10999 грн
12860 грн.
Холодильники
10299 грн
11138 грн.
Холодильники
24920 грн
Холодильники
12399 грн
14024 грн.
Холодильники
16099 грн
17822 грн.
Холодильники
27999 грн
36999 грн.
Переглянуті товари:
Холодильники
74999 грн
Вгору