Працюємо ПН-ПТ 9-17 год, СБ 10-14, НД - вихідний . Довіра та Турбота - Людям, Україні - Перемога!

Винна шафа Liebherr EWT 9175

Код: 4574799
526749 грн.
Немає
Оплата частинами
Оплата частинами 5 платежів по 105350 грн.
По Києву - до 300 грн.;
По Україні - Нова Пошта;
Експрес - 500 грн.
По факту доставки
Купити в кредит
Безготівка з ПДВ
36 месяцев
Повернення/обмін
14 днів
Сервіси
Встановлення
Під час доставки
Сертифікована гарантія

Опис

German Engineering

Наші найкращі та передові продукти відрізняються чудовою якістю, ультрасучасним дизайном та інноваційними функціями, які найкраще відповідають вашому способу життя. Використання високоякісних матеріалів, ідеально продумане оздоблення та елітні компоненти, що охолоджують, поєднуються з новітніми виробничими процесами, що веде до створення дійсно видатного охолоджуючого пристрою.

Фільтр FreshAir з активованим вугіллям

Ваша колекція вин заслуговує на найкращу якість повітря. Система FreshAir, що застосовується в серії Monolith, має індивідуальний фільтр з активованим вугіллям у кожному відділенні для збереження якості ваших цінних вин. Повітря, що надходить, очищається, а шкідливі запахи відфільтровуються для запобігання забруднення.

InfinityBoard

Унікальною конструктивною особливістю винної шафи Monolith є InfinityBoard – спеціальна поверхня, яку можна висувати як тимчасову полицю для пляшок при організації та поповненні колекції вин. Зручний аксесуар можна також використовувати для розміщення напоїв під час дегустації.

Індивідуальне маркування

Зробіть вашу колекцію вин упорядкованою завдяки спеціальним етикеткам. Розташовані на лицьових частинах полиць вони дозволяють ідентифікувати вина з колекції, гарантуючи, що кожна пляшка знаходиться строго на відведеному їй місці.

InfinityProtection

Для захисту вин від сильних коливань температури у кожному відділенні винних шаф Monolith встановлені два температурні датчики (особливість техніки Liebherr). За допомогою системи InfinityProtection вони фіксують найменшу зміну температури, що гарантує дбайливе збереження благородних напоїв.

Висувні полиці

Висувні полиці, що застосовуються в серії Monolith на телескопічних напрямних, дозволяють створювати індивідуальні конфігурації для зберігання вин і шампанського у великих пляшках. Завдяки наявності висувних полиць винні шафи Monolith дозволяють зручно зберігати будь-які пляшки з вашої колекції, використовуючи внутрішній простір максимально ефективно.

Серія Silent

Застосовується спеціальна шумоізоляційна конструкція навколо компресора, завдяки якій прилади Silent працюють дуже тихо. На цей час вони є безшумними виробами групи.

Сенсорний дисплей InfinitySwipe

У холодильниках Monolith втілені всі передові технології Liebherr, якими досить легко керувати завдяки сенсорному дисплею InfinitySwipe.

Світлодіодне освітлення InfinityLight

Варто лише відчинити двері, як погляду видається шикарний дизайн внутрішнього місця, в якому на стінах з нержавіючої сталі відбиваються промені від світлодіодних панелей. Практично вся поверхня бічних стінок у холодильній та морозильній камерах використовується для освітлення продуктів. У них вбудовані світлодіоди, що забезпечують оптимальне розподілення світла у внутрішньому просторі, економію електроенергії та значно менше виділення тепла порівняно зі звичними лампами розжарювання.

Амортизуючий дотягувач SoftSystem

Дверні петлі не тільки витримують велику вагу, але й забезпечують плавний рух дверей. Завдяки вбудованому дотягувачу відбувається амортизація навіть при повному завантаженні. Максимальний кут відкриття становить 115 градусів, а при необхідності може бути обмежений до 90. При куті менше 30 градусів, двері зачиняються автоматично.

Вентиляція PowerCooling

У моделях Monolith застосовується система PowerCooling, що забезпечує рівномірну підтримку температури за рахунок холодного повітря, яке не тільки циркулює у внутрішньому просторі, а й проходить через спеціальні канали усередині дверей. Тому ви можете більше не замислюватися над тим, що і на якій полиці потрібно розмістити. PowerCooling також передбачає вугільний фільтр FreshAir, який усуває запах від продуктів і очищає вхідне повітря, завдяки чому їжа завжди буде свіжою та не вбере сторонні аромати.



Технічні характеристики

Спосіб встановлення
Габарити, см:
 
Висота
213.3
Ширина
45.7
Глибина
63.5
Технічні дані:
 
Кількість пляшок (0,75л)
75
Клас енергоспоживання
Управління температурою
Об`єм (л)
232
Матеріал полиць
Технології (особливості):
 
захист від дітей
компресорне охолодження
регульовані ніжки
внутрішнє освітлення
* Зовнішній вигляд, характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Детальну інформацію уточнюйте у менеджера з продажу або на офіційному сайті виробника.
Якщо Ви помітили помилку в описі повідомте нам, будь ласка.

Відгуки 0

Рейтинг:
Антиспам.
Введіть слово - tehnostar
Популярні моделі:
Товари зі знижкою:
Винні шафи
79999 грн
93799 грн.
Винні шафи
39999 грн
57249 грн.
Винні шафи
65999 грн
87899 грн.
Винні шафи
99999 грн
121399 грн.
Винні шафи
78999 грн
89999 грн.
Винні шафи
88999 грн
100599 грн.
Переглянуті товари:
Винні шафи
526749 грн
Вгору