Працюємо ПН-ПТ 9-17 год, СБ 10-14, НД - вихідний . Довіра та Турбота - Людям, Україні - Перемога!

Пральна машина Haier HWD80-B14979

ПОДАРУНОК!!! Усім покупцям антивібраційні опори!
Код: 4842636
24840 грн.
Немає
По Києву - до 300 грн.;
По Україні - Нова Пошта;
Експрес - 500 грн.
По факту доставки
Купити в кредит
Безготівка з ПДВ
уточняйте по телефону
Повернення/обмін
14 днів
Сервіси
Встановлення
Під час доставки
Сертифікована гарантія
Зверніть увагу на товари з подібною вартістю:
F2DV5S8S2  - купити в інтернет-магазині Техностар
24160  грн.
BI WDWG 75148 EU  - купити в інтернет-магазині Техностар
24240  грн.
HWD90-B14959U1-S  - купити в інтернет-магазині Техностар
24240  грн.
WD70T4047CE/UA  - купити в інтернет-магазині Техностар
24640  грн.
HWD80B14959S8U1S  - купити в інтернет-магазині Техностар
25240  грн.
WD8NK52E3AW  - купити в інтернет-магазині Техностар
25560  грн.
EW7WO447WU  - купити в інтернет-магазині Техностар
25560  грн.
WD80TA046BE  - купити в інтернет-магазині Техностар
25920  грн.

Опис

Прально-сушильна Haier HWD80-B14979

Прально-сушильні машини Haier I-Pro Series 7 були створені, щоб допомогти вам досягти результатів прання професійного рівня, не виходячи з дому. Завдяки обширному переліку функцій, які покращують продуктивність, ця серія також розроблена для зниження рівня шуму та споживання енергії, економії часу та навіть дозволяє точніше налаштувати тривалість циклів прання. Тому Haier I-Pro Series 7 саме для тих, хто шукає результатів найвищого рівня за менший час без будь-яких компромісів.

Професійне освіження для делікатних тканин з функцією i-Refresh

Інноваційна функція i-Refresh освіжає навіть найделікатніші тканини та елегантний одяг, наприклад, костюми, спідниці або пальто, за допомогою технології мікропари. Ця сучасна та ефективна технологія видаляє неприємні запахи, дрібний пил та алергени, одночасно зменшуючи складки та пом'якшуючи тканини.

Гігієнічне прання з антибактеріальною системою ABT

Інноваційне рішення, яке захищає найчутливіші зони пральної машини, забезпечуючи найвищий рівень гігієни під час циклу прання. Антибактеріальна технологія ABT® захищає від плісняви та бактерій, видаляючи до 99,9% мікробів, які з'являються в таких місцях, як відсік для миючих засобів та ущільнення барабана.

Економія води та електроенергії - точна автоматизація зважування

Система зважуваня в прально-сушильних машинах Haier відповідає за точний підбір оптимальної кількості води. Навіть якщо ви перете невелику кількість білизни в барабані великої місткості, ви все одно будете використовувати менше води та електроенергії. На практиці це сприятиме більшій економії та нижчим рахункам за електроенергію.

Функція Smart Dual Spray - автоматична система очищення

Надзвичайно ефективна функція Smart Dual Spray - це автоматична система очищення барабана та фланців, яка активується в кінці кожного циклу прання. Це рішення не тільки забезпечує більш гігієнічне використання, але й підвищує довговічність вашого приладу на довгі роки.

Двигун Direct Motion - знижений рівень шуму та вібрації

Двигун Direct Motion розроблений і сконструйований для тривалої безперебійної роботи. Безремінний механізм, підвішений безпосередньо на осі барабана, значно знижує рівень шуму, вібрації, споживання енергії та води, підвищуючи при цьому довговічність. Точне керування рухом імітує навіть найделікатніше ручне прання. Важливо, що на інверторний двигун діє гарантія 10 років.

Повний набір циклів прання та сушіння

Haier i-Pro Series 7 пропонує повний набір циклів прання та сушіння, які обов'язково задовольнять всі ваші потреби. Серед опцій - швидка програма лише 15 хвилин, протиалергічна програма Allergy-Care, екорежим 40-60, бавовна 20⁰C, прання ковдр, спеціальні програми для бавовни, вовни та синтетичних тканин, а також опція освіження білизни.

Ще більша місткість барабана

Барабан великого об'єму означає не лише меншу частоту прання та сушіння, але й довший термін служби. Великий отвір забезпечує зручне завантаження та розвантаження прально-сушильної машини, що значно підвищує рівень комфорту.

Пральна машина дбає про ваш одяг - спеціальна конструкція барабана

Спеціальна структура барабана Pillow Drum, що імітує форму маленьких подушечок, гарантує те, що одяг не прилипає до його поверхні, захищаючи навіть найніжніші тканини. Незалежно від того, як часто ви їх пратимете, матеріали зберігають свою первинну якість на довший час.

Повний захист без втрати форми одягу

Щоб гарантувати, що тканини залишаються 100% безпечними, прально-сушильна машина Haier включає в себе новітні функції для ефективного, але дуже дбайливого сушіння білизни. Завдяки регулюванню температури та швидкості обертання барабана прально-сушильної машини відповідно до кожної тканини, одяг не втрачає свого крою, а матеріали зберігають свою якість.

Індивідуальне сушіння

Функція оптимального сушіння та використання пари забезпечують захист тканин без ризику втрати форми. Залежно від кількості білизни завантаження буде відрегульовано належним чином і безпечно, так що ви отримаєте суху білизну майже без складок.

Сенсорне керування - зручна та проста у використанні панель керування

Забудьте про складні інструкції з експлуатації. Завдяки цифровій панелі керування, щоденна експлуатація прально-сушильної машини Haier i-Pro 7 здійснюється легким дотиком. Поєднуйте потужність, передові технології та професійну продуктивність з зрозумілим, зручним та інтуїтивно зрозумілим сенсорним управлінням.

3 ступені сушіння - автоматичні програми

На вибір три рівні сушіння: для прасування, для гардеробу та екстрасухого. Для прасування - для легких тканин, призначених для прасування. Для шафи - для тканин, які не потребують прасування і які ви хочете негайно покласти в шафу, наприклад, рушники або синтетичні тканини. Extra dry - призначена для важких і багатошарових тканин.

Світлодіодний дисплей - легкий контроль процесу

Дисплей, що легко читається, дозволяє зручно контролювати процес прання та сушіння. З одного погляду ви миттєво дізнаєтеся, скільки часу залишилося до завершення програми, і зможете точно спланувати, коли спорожнити барабан або коли вийти з дому.

Підсвічування барабана - відмінна видимість всередині барабана

Забудьте про ліхтарик, щоб знайти загублену шкарпетку в барабані пральної машини. Внутрішнє освітлення зробить завантаження та виймання білизни ще зручнішим, а зникнення предметів гардеробу стане просто побутовою легендою.

Haier №1 у світі

3 2009 року Haier є недосяжним лідером у виробництві побутової техніки. За цим стоїть одна мета: створення надійних приладів найвищої якості. Адаптуючись до динаміки сучасного світу та мінливих вимог споживачів, бренд пропонує інноваційні, функціональні та сучасні продукти для служби повсякденного життя.



Технічні характеристики

Способ установки
Габарити, см:
 
Висота
85
Ширина
59,5
Глибина
55
Классы энергоэффективности:
 
Класс энергопотребления
Класс стирки
Класс отжима
Макс. загрузка при сушке
5
Технические даные:
 
Загрузка, кг
8
обороты
1400
К-во программ
14
Потребление воды, л
44
Другое:
 
Дисплей
Материал бака
нержавеющая сталь
Специальные функции:
 
Прямой привод
Инверторный двигатель
Цвет
Тип:
с сушкой

Комплекти та аксесуари:

Встановлення та підлючення
700 грн
Аксесуари до побутової техніки
280 грн
* Зовнішній вигляд, характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Детальну інформацію уточнюйте у менеджера з продажу або на офіційному сайті виробника.
Якщо Ви помітили помилку в описі повідомте нам, будь ласка.

Відгуки 0

Рейтинг:
Антиспам.
Введіть слово - tehnostar
Популярні моделі:
Товари зі знижкою:
Пральні машини
22399 грн
24303 грн.
Пральні машини
12600 грн
14967 грн.
Пральні машини
14720 грн
16832 грн.
Пральні машини
14440 грн
19739 грн.
Пральні машини
13899 грн
13899 грн.
Пральні машини
14490 грн
16830 грн.
Переглянуті товари:
Пральні машини
24840 грн
Вгору