Працюємо ПН-ПТ 9-17 год, СБ 10-14, НД - вихідний . Довіра та Турбота - Людям, Україні - Перемога!

Пральна машина Haier HW80-B14939

ПОДАРУНОК!!! Усім покупцям антивібраційні опори!
Код: 4842633
19920 грн.
В наявності
По Києву - до 300 грн.;
По Україні - Нова Пошта;
Експрес - 500 грн.
По факту доставки
Купити в кредит
Безготівка з ПДВ
уточняйте по телефону
Повернення/обмін
14 днів
Сервіси
Встановлення
Під час доставки
Сертифікована гарантія

Опис

Пральна машина HAIER HW80-B14939

ПРОВІДНІ ІННОВАЦІЇ ЧИСТОТИ.

HAIER HW80-B14939

Нова пральна машина HAIER HW80-B14939. 3 подарує новий досвід прання. Поєднуючи передові технології та просунуті рішення для бездоганної чистоти, вона забезпечить максимум комфорту користування та ефективності видалення плям. Технологія ABT (сертифікація інституту VDE) усуне до 99% бактерій, підтримуючи виняткову гігієнічність прання кожен раз. Обладнана потужним енергоефективним двигуном Direct Motion, пральна машина відрізняється низькою витратою ресурсів та тихою роботою. HAIER HW80-B14939. 3 демонструє професійні результати прання з максимальним комфортом для кожного.

ДВИГУН DIRECT MOTION

Тихий, енергоефективний, довговічний

За приголомшливу ефективність роботи пральної машини відповідає надзвичайно потужний двигун останнього покоління. Завдяки кріпленню його безпосередньо до барабану вдалося значно підвищити продуктивність та забезпечити довговічність HAIER HW80-B14939. Надійний та практичний, він споживає мінімум енергоресурсів і навіть на максимальних обертах видає мінімум шуму.

ОПТИМАЛЬНА ВИТРАТА ВОДИ ТА ЕНЕРГІЇ

Турбота про довкілля

Створена з увагою до природи пральна машина обладнана автоматичними вагами. Тепер при кожному завантаженні вона визначатиме кількість білизни, щоб точно підібрати об'єм води та час, необхідний для прання. А це жодної перевитрати ресурсів та ідеальна чистота білизни без компромісів.

СИСТЕМА ABT

Гігієнічна обробка

Інноваційна система ABT допоможе підтримувати бездоганну гігієнічність прання. Антибактеріальна обробка усуне до 99% мікроорганізмів у контейнері для миючого засобу та ущільнювачі барабану. Це запобігатиме розвитку цвілі та утворенню неприємних запахів, дозволяючи насолоджуватися чудовою свіжістю білизни кожен раз після завершення циклу.

ПОВНИЙ НАБІР ПРОГРАМ

Універсальні та практичні

Обладнана широким набором програм, пральна машина знає підхід до будь-яких забруднень та тканин. Якщо у вас мало часу, обирайте прискорену програму і вже за 15 хвилин насолоджуйтесь свіжістю щоденного одягу. Спеціальний цикл Allergy-Care усуне алергени, а режими Eco 40-60°, 90° та програми для бавовни 20°, вовни та виробів із синтетичних тканин дозволять налаштувати очищення під ваші потреби.

ПРОГРАМА REFRESH

Освіження одягу без прання

Оцініть усі переваги сучасної пральної машини, яка дбає про ваш комфорт. Тепер ви зможете швидко освіжати речі, не запускаючи повного циклу очищення. Задіявши всі переваги обробки мікропаром, HAIER HW80-B14939 за короткі 20 хвилин видалить усі неприємні запахи, бактерії, пил, алергени та складки з одягу. Насолоджуйтесь чудовим зовнішнім виглядом та свіжістю блуз, суконь, костюмів та штанів без неприємних ароматів. Пральна машина точно підлаштується під ваші потреби та подарує ще більше зручності користування день за днем.

ПРИСКОРЕНЕ ПРАННЯ

Цикл 15 хвилин

Немає часу на повноцінний цикл прання? Заощаджуйте час та освіжайте речі за коротких 15 хвилин. Завдяки експрес-програмі ви зможете швидко очистити щоденні футболки, сукні та костюми у той час, коли збираєтесь на роботу. Пральна машина HAIER HW80-B14939 максимально скоротить час обробки, ефективно видаляючи запахи та невеликі забруднення, щоб ви насолоджувалися свіжістю весь день.

ПРОДУМАНИЙ ДИЗАЙН БАРАБАНУ

Бережне прання

HAIER HW80-B14939 обладнана барабаном особливої структури. Гладка його поверхня запобігає будь-яким пошкодженням тканин, зберігаючи волокна від розривів і зачепів. А значить найделікатніші блузи з шовку, сукні з шифону та мереживо збережуть свій чудовий зовнішній вигляд надовго і будуть радувати вас, ніби першого дня після покупки.

ЛЕГКЕ ПРАСУВАННЯ

Функція Easy Iron

Розроблена полегшити ведення домашнього побуту, пральна машина спростить прасування білизни завдяки функції Easy Iron. Генеруючи пару на початку та в кінці циклу, вона розгладить складки на білизні до 80%. Вам залишиться тільки видалити заломи, що залишилися, одним легким рухом праски.

ЕФЕКТИВНЕ ПРАННЯ

Без зайвої піни

Забудьте про надмірну кількість піни, що ускладнює прання та полоскання. Продумана в кожній дрібниці, HAIER HW80-B14939 має спеціальний механізм регулювання параметрів циклу, що дозволяє контролювати спінювання порошку. Це гарантує ефективне видалення забруднень без зайвого утворення бульбашок. А це виняткова чистота одягу з мінімумом залишку миючого засобу у глибині волокон.

ПРОСТА ЗУПИНКА ЦИКЛУ

Одним натисканням кнопки

Забули додати в барабан футболку, а цикл уже запущено? Більше не потрібно чекати на його закінчення. Просто натисніть кнопку паузи, відкрийте барабан, завантажте забуті речі та продовжіть програму. HAIER HW80-B14939 позбавить від будь-яких складнощів.

СПЕЦІАЛЬНІ ПРОГРАМИ

Турбота про тканини та чистота

Обирайте спеціальні програми, розроблені для виключної гігієни речей кожного члена сім'ї. Дитячі речі, робочі сорочки та костюми – пральна машина забезпечить індивідуальний підхід до різного одягу. Цикли Allergy Care, Baby Careі Business Shirt Care відрізняються оптимальною температурою та спеціальними рухами барабану. HAIER HW80-B14939 подбає про цілісність волокон тканин і видалить шкідливі бактерії, віруси та алергени, щоб ви могли бути впевнені у бездоганній чистоті без компромісів.

ЖОДНОГО ШУМУ

Спокійна атмосфера

Технологічно досконала пральна машина стане ідеальним вибором для кожного. Завдяки вдосконаленому двигуну вона працюватиме дивовижно тихо, не створюючи зайвого шуму. Запускайте цикл навіть уночі, не боячись розбудити найменших членів сім'ї. HAIER HW80-B14939 зробить життя ще комфортнішим.



Технічні характеристики

Способ установки
Габарити, см:
 
Висота
85
Ширина
60
Глибина
55
Классы энергоэффективности:
 
Класс энергопотребления
Класс стирки
Класс отжима
Технические даные:
 
Загрузка, кг
8
обороты
1400
К-во программ
15
Потребление воды, л
43
Другое:
 
Дисплей
Материал бака
пластик
Специальные функции:
 
Паровая стирка
Инверторный двигатель
Цвет
Тип:
с фронтальной загрузкой

Комплекти та аксесуари:

Встановлення та підлючення
700 грн
Аксесуари до побутової техніки
280 грн
* Зовнішній вигляд, характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Детальну інформацію уточнюйте у менеджера з продажу або на офіційному сайті виробника.
Якщо Ви помітили помилку в описі повідомте нам, будь ласка.

Відгуки 0

Рейтинг:
Антиспам.
Введіть слово - tehnostar
Популярні моделі:
Товари зі знижкою:
Пральні машини
22399 грн
24303 грн.
Пральні машини
12600 грн
14967 грн.
Пральні машини
14720 грн
16832 грн.
Пральні машини
14440 грн
19739 грн.
Пральні машини
13899 грн
13899 грн.
Пральні машини
14490 грн
16830 грн.
Переглянуті товари:
Пральні машини
19920 грн
Вгору