Працюємо ПН-ПТ 9-17 год, СБ 10-14, НД - вихідний . Довіра та Турбота - Людям, Україні - Перемога!

Инфракрасный обогреватель Ufo Mini 1500

Код: 1647638
1399 грн.
В наявності
По факту доставки
Купити в кредит
Безготівка з ПДВ
24 месяца
Повернення/обмін
14 днів
Сервіси
Встановлення
Під час доставки
Сертифікована гарантія

Опис

Особливості інфрачервоного обігрівача ECO Mini 1500

  • Інфрачервоний обігрівач ECO Mini 1500 буде чудовим рішенням для обігріву невеликих приміщень. Рекомендована площа становить 15 кв. м. Під цю категорію цілком можуть підійти деякі житлові кімнати, балкони, службові приміщення та офіси. Також вони будуть доречними у майстернях та гаражах.

  • Інфрачервоний обігрівач ECO Mini 1500 має компактні розміри 52,5 х 14 х 23 см. Він поміщений у сталевий корпус, найчастіше чорного кольору, із пластиковими ніжками. Встановлювати його можна лише на підлогу. Переносити з місця на місце цей пристрій дуже легко, адже він важить всього 1,15 кг. Якщо ви його використовуватимете для обігріву площі, вказаної в інструкції, то відчуйте, що його маленькі розміри зовсім не перешкода для того, щоб чудово обігрівати приміщення.

  • Інфрачервоний обігрівач ECO Mini 1500 забезпечує тепло від трьох ламп. Особлива конструкція дозволяє одержувати його на 90% більше. Потужність обігріву можна регулювати. Починається вона із 500 Вт поступово можна додати ще двічі по 500 Вт. Запобігти виникненню пожежі покликана функція відключення приладу в момент його перекидання.



Технічні характеристики

Потужність(Вт)
Габарити(см)
52.5х14х23
Обігрів у приміщенні (кв.м)
Наявність пульта
* Зовнішній вигляд, характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Детальну інформацію уточнюйте у менеджера з продажу або на офіційному сайті виробника.
Якщо Ви помітили помилку в описі повідомте нам, будь ласка.

Відгуки 0

Рейтинг:
Антиспам.
Введіть слово - tehnostar
Популярні моделі:
Переглянуті товари:
Инфракрасные обогреватели
1399 грн
Вгору