Працюємо ПН-ПТ 9-17 год, СБ 10-14, НД - вихідний . Довіра та Турбота - Людям, Україні - Перемога!

Газова плита Hansa FCMW 58023

Безкоштовна доставка на склад Міст Експрес з повною оплатою
Код: 3845272
10535 грн.
В наявності
По Києву - до 300 грн.;
По Україні - Нова Пошта;
Експрес - 500 грн.
По факту доставки
Купити в кредит
Безготівка з ПДВ
24 месяца
Повернення/обмін
14 днів
Сервіси
Встановлення
Під час доставки
Сертифікована гарантія

Опис

Особливості комбінованої плити  Hansa FCMW 58023

Клас енергоефективності А Ніхто не любить сплачувати рахунки за електроенергію. Дбаючи про Ваш бюджет та навколишнє середовище, у плиті Hansa ми впровадили рішення, які гарантують менше споживання електроенергії та, отже, менші рахунки. Плита Hansa – це ефективність у всіх відносинах!

Емаль, що легко очищається Чищення духовки - це те, що Вам напевно не приносить задоволення. Для полегшення очищення внутрішня поверхня духовок покрита спеціальною емаллю EasyClean без пір і вм'ятин, яка запобігає накопиченню бруду та жиру. Тепер чистити духовку дуже легко. Зробіть своє життя найпростіше! Не витрачайте надто багато часу на прибирання! Проведіть його зі своєю родиною чи друзями.

Дверцята з системою легкого очищення Ви знаєте, як складно чистити дверцята та скла духовки, особливо їх краї та кути. Двері духовки оснащені спеціальними петлями, які дозволяють швидко та легко знімати. За допомогою затискачів Ви можете зняти дверцята та безпечно їх очистити. Знявши дверцята, Ви отримаєте найкращий доступ до внутрішньої частини духовки та зможете легко її очистити.

Закрита верхня дверна планка Всі ми знаємо, як важко очистити всі важкодоступні куточки! Чи не з духовкою Hansa! Зачинена дверна планка захищає від попадання бруду всередину. Планку дуже легко зняти, коли потрібно ретельніше очищення. Чистий комфорт!

Рецепти на дверцятах Тепер з плитою Hansa вам не потрібно перегортати кулінарні книги у пошуках інформації про те, як приготувати їжу. На внутрішній стороні дверцят духовки є практичне керівництво з рекомендаціями щодо температури приготування та тривалості їжі. Зручність у межах легкої досяжності. Тепер Ви готуєте!

Стандартне освітлення Вам більше не знадобиться відчиняти дверцята для того, щоб перевірити, чи все гаразд з Вашою стравою. Світло освітлює всю духовку для чіткого огляду процесу приготування. Це зручно, все чудово видно, не відчиняючи двері та не знижуючи температуру!

Деко для випічки Procook Їжа більше не прилипає до дека! І все завдяки особливій структурі з тисненням у вигляді сот. Ви можете легко вийняти продукти з листа навіть після тривалого приготування за високої температури. Ви також уникнете деформації листів навіть при інтенсивному використанні.

Італійські конфорки SOMIPRESS У газовій варильній поверхні використовуються конфорки марки SOMIPRESS італійського виробництва. Завдяки інноваційному процесу лиття алюмінію під тиском створено високоякісні розсікачі, які роблять експлуатацію газової поверхні безпечною, ефективною та надійною.

Емальована поверхня Якщо ви дбаєте про дотримання кухні в класичному стилі, емальовані плити стануть чудовим вибором. Поверхня, виготовлена ​​з емалі, ідеально пристосовується до меблевих фасадів, підкреслює їх і доповнює характер інтер'єру. Більше того, догляд за варильною панеллю не викликає великих труднощів - емаль легко очистити, і вам потрібно використовувати тільки губку з миючою рідиною, щоб позбавитися навіть найскладніших для відмивання плям від жиру або іншого бруду.

Велика конфорка потужністю 2,8 кВт Щоденне приготування їжі у великих кількостях не повинно бути проблемою. Організація на кухні стане простішою, якщо у вас є велика конфорка потужністю 2,8 кВт. Велика конфорка означає велику нагрівальну поверхню. Оптимально використовуйте навіть великі каструлі, щоб приготувати потрібну кількість їжі. Ви виграєте час, і Ваші страви залишаться смачними та ароматними.

Рельєфні напрямні Вибрати ідеальні параметри випічки для риби, яловичини, овочів чи піци тепер не проблема. У духовці рецепти вивішуються на дверцятах духовки. Крім того, щоб легко визначити рівень випікання, нумерація пресована на передній частині камери духовки, а функції випікання знаходиться на регуляторі. Тепер просто дотримуйтесь вказівок на духовці, і страва сама собою приготується. Смачного!

Газ-контроль поверхні Якщо пальник випадково згасне, він може стати небезпечним. Чи не для газової поверхні в плиті Hansa, які використовують спеціальний запірний клапан, який миттєво припинить подачу газу. Безпека понад усе!

8 функцій духовки Любите комфорт та рішення, які полегшують життя? Hansa має щось для Вас! Духовка в плиті Hansa оснащена різними функціями, включаючи Швидке розігрів та Розморожування. З цього моменту екстрене розігрів, приготування страви на грилі або розморожування порції м'яса не складе ніяких труднощів.

Міцні чавунні грати Похитування каструлі з окропом на нестійкій опорі може бути дуже небезпечним. Ось чому Hansa використовує міцні чавунні решітки для посуду, які не лише гарантують безпеку, а й наголошують на привабливому дизайні плити. Вони сконструйовані таким чином, що ви можете переміщати гарячі сковороди поверхнею, при цьому опори залишаються на своїх місцях. Ви також можете мити їх у посудомийній машині та уникати тривалого чищення. Ось що означає мати зручну кухню!

Поворотна ручка автоматичного запалювання поверхні Кінець обпаленим пальцям від сірників і швидкопсувних газів. Завдяки електричному запальнику газу в ручці запуск газу стане неймовірно простим і зручним. Ви можете зробити все однією рукою. Натисніть і поверніть ручку, і загориться конфорка. Готуйте із комфортом на кухні.

Швидке розігрів за 4 хвилини Ви постійно поспішаєте, і у вас ні на що не залишається часу? Ця функція швидко нагріває духовку до бажаної температури. Увімкнувши кільцевий та нижній нагрівач, або Супергриль (гриль + верхній нагрівач) та вентилятор, Ви зможете використовувати всю потужність для швидкого нагрівання духовки. Швидке розігрів можна включити лише за 4 хвилини до того, як Ви поставите випікати страву, так що Ви можете бути впевнені, що все буде готове вчасно!

Циркуляція гарячого повітря Ця функція рівномірно розповсюджує гаряче повітря всередині духовки, щоб підтримувати постійну температуру. Для цього використовується нижній і верхній або кільцевий нагрівач. Духовка має вентилятор для рівномірної циркуляції гарячого повітря по всьому внутрішньому простору печі.

Очищення парою Завдяки надзвичайно гладкій поверхні емалі, очищення проходить швидко та легко. Все, що потрібно зробити, - це налити 0,5 л води у форму для запікання, поставити її в духовку і встановити температуру 50 °C, а час - 30 хвилин. Коли пара пом'якшить весь бруд у порожнині духовки, Ви можете легко протерти внутрішню поверхню вологою ганчіркою, і Ви знову отримаєте гладку і блискучу поверхню.

Розморожування Ви хочете смачних фрикадельок, але спочатку їх потрібно розморозити? Немає проблем! Помістіть їх у духовку та активуйте функцію розморожування. Фрікадельки згодом готові і Ви зможете їх посмажити та насолодитися їх чудовим смаком.

Стабільна температура Завдяки стабільній та рівномірній температурі по всій духовці Ваша крихка випічка та суфле будуть готуватися ідеально.

Рівномірне випікання Покінчи з невдалою випічкою! Ваше тісто більше ніколи не буде пропеченим зсередини або підгорілим зовні. Рішення, яке застосовується у духовці, забезпечує необхідну циркуляцію повітря усередині камери. Завдяки цьому Ви можете бути впевненим у тому, що тісто буде рівномірно рум'яне та повністю пропечеться.

Висувна скринька на роликових напрямних Щоб полегшити роботу на кухні, плита Hansa оснащена практичним висувним ящиком на роликових направляючих, розташованим під камерою духовки. Ви можете зберігати каструлі, тарілки або інший посуд у ящику, щоб він завжди був під рукою.

 



Характеристики комбінованої плити  Hansa FCMW 58023

Тип плити Комбінована

Тип управління Механічне

Тип варильної панелі Газова

Матеріал основи Емаль

Кількість конфорок/зон нагріву 4

Матеріал грат Чавун

Тип зон нагріву Газові конфорки

Передня ліва конфорка Діаметр 9 см Потужність 2,4 кВт

Передня права конфорка Діаметр 4 см Потужність 1 кВт

Задня ліва конфорка Діаметр 6,5 см

Задня права конфорка Діаметр 6,5 см Потужність 1,4 кВт

Електрозапалювання Автоматичний

Газ-контроль конфорок Є

Духова шафа

Тип духової шафи Електричний

Об'єм духовки 62 л

Кількість програм 8

Гриль Електричний

Вертел Ні

Конвекція Є

Кількість стекол дверцята духовки 2

Тип очищення духової шафи Традиційна

Напрямні Рельєфні

Місце для зберігання посуду Так

Особливості

  • Гриль
  • Конвекція

Фізичні характеристики

Колір виробника Білий

Габарити (ВхШхГ) 85 х 50 х 60 см

Комплектація

  1. Деко
  2. Ґрати

Гарантійний термін 1 рік

Країна виробництва Польща

Бренд Hansa

Технічні характеристики

Габарити, см:
 
Висота
Ширина
50
Глибина
60
Основные параметры:
 
Тип конфорок(газ/электро)
Тип духовки
Материал решеток поверхности
Количество программ духовки
Объем духовки
Система очистки духовки
Электроподжиг
Гриль
Вертел
Конвекционный нагрев
Газ-контроль поверхности
Цвет
Дисплей

Комплекти та аксесуари:

Встановлення та підлючення
800 грн
* Зовнішній вигляд, характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Детальну інформацію уточнюйте у менеджера з продажу або на офіційному сайті виробника.
Якщо Ви помітили помилку в описі повідомте нам, будь ласка.

Відгуки 0

Рейтинг:
Антиспам.
Введіть слово - tehnostar
Популярні моделі:
Товари зі знижкою:
Газові плити
17920 грн
17652 грн.
Газові плити
15960 грн
Газові плити
10777 грн
10777 грн.
Газові плити
11699 грн
11699 грн.
Газові плити
12599 грн
12599 грн.
Газові плити
8455 грн
8455 грн.
Переглянуті товари:
Газові плити
10535 грн
Вгору