Працюємо ПН-ПТ 9-17 год, СБ 10-14, НД - вихідний . Довіра та Турбота - Людям, Україні - Перемога!

Газова плита Hansa FCMW 59329

Код: 4494277
12900 грн.
В наявності
По Києву - до 300 грн.;
По Україні - Нова Пошта;
Експрес - 500 грн.
По факту доставки
Купити в кредит
Безготівка з ПДВ
24 месяца
Повернення/обмін
14 днів
Сервіси
Встановлення
Під час доставки
Сертифікована гарантія

Опис

Швидке очищення

Hansa FCMW 59329 має гладке емальоване покриття, завдяки чому її очищення здійснюється швидко і легко. Потрібно всього лише налити півлітра води в деко і включити функцію очищення. Під впливом високої температури вода утворює пар, який ефективно розм'якшує жир і забруднення на стінках духовки. Далі потрібно просто пройтися вологою ганчіркою або серветкою по поверхні і духовка знову готова до роботи.

Економія часу та електроенергії

Тепер не потрібно довго чекати поки духова шафа розігріється, адже функція швидкого розігріву подбає, щоб агрегат досяг 150 градусів всього за 4 хвилини. Це дозволить економити до 20% часу при кожному приготуванні. Разом з тим плита належить до класу енергоспоживання А, завдяки чому ви будете приємно здивовані глянувши на рахунки за електрику.

Бездоганний результат

Hansa FCMW 59329 має поліпшену внутрішню геометрію, що дозволяє гарячому повітрю рівномірно розподіляться по всій камері. Таким чином, навіть якщо ви готуєте велику партію їжі на всіх трьох рівнях вона буде рівномірно запікатися з усіх боків. Разом з тим духова шафа має 8 режимів роботи, тому ви зможете не тільки в точності слідувати рецептами, а й експериментувати, винаходячи нові смаки.

Сучасна варильна поверхня

Розробники обладнали плиту 4 сучасними конфорками, які дозволять зручно організувати робочий процес. Вся панель покрита високоякісною емаллю, яка відрізняється естетичним зовнішнім виглядом і легким очищенням. Завдяки сучасній системі газ-контролю подача газу автоматично припиняється як тільки полум'я згасне. Неможливо обійти стороною і поворотну ручку запалювання, яка автоматично запалить вогонь.

Інноваційні листи

У духовці Hansa FCMW 59329 використовуються унікальні листи procook - сучасне рішення для приготування здорової їжі. Вони мають невеликі поглиблення, а також покриті антипригарною емаллю. Це дозволить назавжди забути про прилипання і пригорання їжі. Разом з тим зручне скляне віконце і яскраве підсвічування дозволять спостерігати за процесом приготування без відкривання дверцят.



Технічні характеристики

Габарити, см:
 
Висота
Ширина
50
Глибина
60
Основные параметры:
 
Тип конфорок(газ/электро)
Тип духовки
Материал решеток поверхности
Количество программ духовки
Объем духовки
Система очистки духовки
Электроподжиг
Гриль
Вертел
Таймер
Конвекционный нагрев
Газ-контроль поверхности
Цвет
Дисплей
Телескопические направляющие
Термостат

Комплекти та аксесуари:

Встановлення та підлючення
800 грн
* Зовнішній вигляд, характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Детальну інформацію уточнюйте у менеджера з продажу або на офіційному сайті виробника.
Якщо Ви помітили помилку в описі повідомте нам, будь ласка.

Відгуки 0

Рейтинг:
Антиспам.
Введіть слово - tehnostar
Популярні моделі:
Товари зі знижкою:
Газові плити
17920 грн
17652 грн.
Газові плити
15960 грн
Газові плити
10777 грн
10777 грн.
Газові плити
11699 грн
11699 грн.
Газові плити
12599 грн
12599 грн.
Газові плити
8455 грн
8455 грн.
Переглянуті товари:
Газові плити
12900 грн
Вгору