Працюємо ПН-ПТ 9-17 год, СБ 10-14, НД - вихідний . Довіра та Турбота - Людям, Україні - Перемога!

Вбудований холодильник Liebherr ECBN 5066

Код: 744554
199999 грн.
227644 грн.
Немає
Оплата частинами
Оплата частинами 5 платежів по 40000 грн.
По Києву - до 400 грн.;
По Україні - Нова Пошта;
Експрес - 500 грн.
По факту доставки
Купити в кредит
Безготівка з ПДВ
36 месяцев
Повернення/обмін
14 днів
Сервіси
Встановлення
Під час доставки
Сертифікована гарантія
Модельный ряд холодильника Liebherr ECBN
ECBN 6256 - купити в інтернет-магазині Техностар
Полезный объем 471
234599  грн.

Опис

Льодогенератор IceMaker із підключенням до водопроводу

Пристрій призначений для автоматичного виготовлення кубиків льоду. Льодогенератор стаціонарно підключається до водопроводу (мінімальний тиск 1.5 бар). Дозволяє завжди мати в розпорядженні потрібну кількість льоду, при цьому продуктивність в залежності від моделі становить до 1,5 кг/24 год. Запасу льоду в контейнері буде достатньо для романтичної вечері і для веселої вечірки.

Камера BioFresh

Завдяки температурі 0°С та регульованій вологості дозволяє збільшити стандартний термін зберігання продуктів без заморожування до 10 разів. Температура в камері встановлюється автоматично, однак, при необхідності, надається можливість додаткового її регулювання, вибравши один зі 9 режимів (від b1 до b9).

Вентилятор PowerCooling

Дозволяє швидко охолодити велику кількість продуктів, а також за необхідності забезпечити рівномірний розподіл температури всередині холодильної камери. При відкритті дверей холодильника вентилятор вимикається автоматично.

Система DuoCooling

Два роздільні холодильні контури дають можливість незалежної установки температур для морозильного та холодильного відділень. Повітрообмін між ними відсутня, що запобігає передачі запахів. Холодильну камеру можна вимкнути, залишивши тільки морозилку.

Система NoFrost

Система авторозморожування морозильного відділення працює за принципом кондиціонера: заморожує продукти за допомогою циркуляції охолодженого та сухого повітря. Іній накопичується на прихованому випарнику та автоматично відтає. Завдяки цьому продукти заморожуються швидше та без утворення снігу, а догляд за приладом спрощується.

Функція FrostControl

Завдяки індикатору FrostControl жодне відключення електроенергії, внаслідок якого температура в морозильній камері підвищилася, не залишиться без Вашої уваги, що в свою чергу допоможе вчасно вжити заходів та скоригувати термін зберігання продуктів.

Функція SuperCool

Призначена для прискореного охолодження великої кількості продуктів, поміщених одночасно в камеру. При активації SuperCool температура опускається до мінімально можливого значення +2°С і згодом автоматично вимикається, що заощаджує електроенергію.

Функція SuperFrost

Забезпечує якісне заморожування продуктів, оскільки чим швидше заморожений продукт – тим краще зберігаються його вихідні властивості. Режим передбачає зниження температури до мінімально можливого значення (як мінімум -32°С) і наступне автоматичне повернення до її вихідних значень.

Фільтр для води

Вбудований вугільний фільтр для очищення води для використання зі стаціонарним льодогенератором IceMaker (мінімальний тиск 3 бар). Завдяки наявності фільтра немає потреби в установці проточної системи фільтрації злодії. Електронна система управління вчасно попередить необхідність заміни фільтра.

LED освітлення камери BioFresh

Камера BioFresh оснащується власним світлодіодним підсвічуванням і забезпечує привабливий вигляд та оптимальну видимість продуктів, що знаходяться всередині контейнерів.

Світлодіодні колони

Внутрішнє освітлення у холодильнику реалізовано у вигляді двох світлодіодних колон, вбудованих у корпус камери. LED колони складаються з низки світлодіодів і дозволяють рівномірно висвітлити весь внутрішній простір приладу. Плафон має спеціальне покриття, що робить освітлення рівномірним та приємним для очей. Освітлення вбудоване у бічні стінки і не заважає перевстановленню скляних полиць.

Система кріплення фасаду door on door

Меблевий кухонний фасад кріпиться безпосередньо на двері холодильника, створюючи монолітну конструкцію зі дверима холодильника чи морозильника. Відсутня потреба у додаткових петлях для закріплення фасаду на шафі, в яку вбудовується прилад.

Повновбудовуваний прилад

Завдяки розміщенню за фасадом кухонного гарнітура, прилади, що вбудовуються, ідеально впишуться в кухні будь-якого дизайну. Спосіб монтажу фасаду визначається початковою конструкцією приладу і буває "ковзний" (door sliding) та "жорсткий" (door on door).

Оснащення GlassLine

Всі полиці в холодильнику виконані з безпечного загартованого скла, стійкі до ударів, подряпин і легко миються. Обрамлення торцевої частини полиць з нержавіючої сталі надає дизайну солідності. Їх легко переміщати на потрібний рівень без потреби повного вилучення.

Функція захисту від дітей

Призначена для блокування панелі керування від ненавмисного натискання або небажаного відключення приладу. Під час активації функції на дисплеї з'явиться відповідна піктограма.

Сигналізація про підвищення температури

Сигналізація своєчасно повідомить про непередбачене підвищення температури в приладі у разі нещільно закритих дверей або відключення електроживлення. Подається як оптичний, і звуковий сигнал. Таким чином, забезпечується максимальна безпека продуктів, що зберігаються.

Сигналізація про відчинені двері

Якщо двері не зачинені або зачинені нещільно, спеціальний звуковий сигнал автоматично спрацює через 60 секунд. Функцію можна примусово вимкнути до моменту закриття дверей, повторне відкриття автоматично активує сигналізацію заново.

Перенавішувані двері

Стандартна конфігурація встановлених дверей передбачає її відкривання зліва направо. При цьому конструкцією передбачена можливість зміни навішування дверей для більшої зручності використання. Процедура може виконуватися самостійно відповідно до інструкції, що додається.

Телескопічні спрямовувачі

Ящики висуваються на телескопічних напрямних, які висуваються і повністю витягуються з холодильника вже під час відкриття дверей на 90°.



Технічні характеристики

Габариты, см.:
 
Высота
202.7
Ширина
75.7
Глубина
61
Полезный объем, л:
 
Общий
379
Холодильное отделение
276
Морозильное отделение
103
Технические данные:
 
Система охлаждения (морозильник)
Класс энергопотребления
Управление температурой
Льдогенератор
есть
Нулевая камера
Тип:
с нижней морозильной камерой

Комплекти та аксесуари:

Встановлення та підлючення
900 грн
* Зовнішній вигляд, характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Детальну інформацію уточнюйте у менеджера з продажу або на офіційному сайті виробника.
Якщо Ви помітили помилку в описі повідомте нам, будь ласка.

Відгуки 0

Рейтинг:
Антиспам.
Введіть слово - tehnostar
Популярні моделі:
Товари зі знижкою:
Вбудовані холодильники
45499 грн
71189 грн.
Вбудовані холодильники
16999 грн
20252 грн.
Вбудовані холодильники
21799 грн
26328 грн.
Вбудовані холодильники
15699 грн
16708 грн.
Вбудовані холодильники
38999 грн
44303 грн.
Вбудовані холодильники
24999 грн
28354 грн.
Переглянуті товари:
Вбудовані холодильники
199999 грн
227644 грн.
Вгору